Pizza festival i Praha 2016

Svært mange av oss er glad i pizza, så hvorfor ikke besøke pizza festivalen når du kommer til Praha i juni? Der kan du lære deg noen triks og smake et vidt spekter av pizza.

Kanskje du begynner å bli bekymret for at du kommer til å spise for mye pizza mens du er i Praha, men om du er lei av pizza er det bare å traske litt rundt i gamlebyen før og etter festivalen og så kan du få deg litt tradisjonell gulasj eller kanskje en saftig pølse?

Uansett kan det være greit å vite at pizzafestivalen i Praha blir arrangert den 17 og den 18 juni. Stedet for festivalen er: Letiště Praha Letňany, Hůlkova 1075/35, Praha 9 – Letňany, 197 00. Om du synes det høres fristende ut kan du også lese mer om festivalen på http://www.pizzafestival.cz/

Pizza festival i Praha
Pizza festival i Praha

Du kan også lese om andre restauranter i Praha her i vår norske Praha Guide og om du har lyst til å bo på et kongelig hotell mens du er i Praha anbefaler vi vår artikkel der vi beskriver de aller beste hotellene i Praha.

Vil du heller spare penger på hotell og bo billigere og i stedet bruke pengene på aktiviteter i Praha kan du lese mer om ølmiddag i Praha (der får garantert ikke pizza) eller elvecruise på Moldau også her i Prahaguiden!

God reise og vi håper du får noen fantastiske dager og et flott opphold i Praha!

Legg inn en kommentar