Hjem Events Markeder Julemarkeder i Praha i 2022

Julemarkeder i Praha i 2022

De årlige julemarkedene i Praha er en av de viktigste attraksjonene i byen. Det bringer hundretusener av mennesker til gatene, og de er ekstremt populære blant turister. Ikke bare kan du gjøre mye julehandel og smake interessante måltider fra det lokale kjøkkenet, men du kan også oppleve julemarkedene om natten når de er vakkert opplyst, og også puste luften til en av de vakreste byene i Europa.

Hvis du har vært i Praha før, vet du allerede at byen er vakker. Hvis du har vært på julemarkedene i Praha, er vi ikke overrasket over å oppdage at du ønsker å besøke dem igjen. Dette er stedet å kjøpe lokalt håndverk, smake på lokale drinker og mat, og lytte til og se lokale kunstnere opptre på scenene på de forskjellige stedene i Praha.

De to mest populære julemarkedene i Praha

Det er flere julemarkeder i Praha, men de mest populære julemarkedene ligger på følgende steder.

Julemarkedet på Gamlebytorget

Dette er den mest berømte av dem alle som det ligger i hjertet av byen. Det er vakkert opplyst, og det er mange stands hvor du kan kjøpe alle slags produkter. Det ligger også i nærheten av mange av de mest berømte attraksjonene i Praha, noe som gjør det til et perfekt sted å starte dagen i Praha.

Julemarkeder i Praha
Julemarkedet på gamlebytorget i Praha – Av S-F / Shutterstock

Som du kan se fra bildet ovenfor, er dette et vakkert sted å besøke!

Julemarkedet på Wencslas-plassen

Ligger ikke langt fra gamlebytorget, finner du julemarkedet på Václavplassen. Det er en fin liten tur mellom disse markedene, men vær advart, det kan bli veldig overfylt på veien mellom de to markedene i de travle timene på julemarkedene. Dette markedet ligger på et fantastisk torg, og igjen vil du kunne kjøpe alle slags produkter laget av lokale kunstnere og å spise og drikke lokale spesialiteter.

Wenceslas Square

Som du kan se fra bildet ovenfor, har julemarkedet på Wenceslas-torget også en fantastisk atmosfære.

Når arrangeres julemarkedene i Praha?

Når arrangeres julemarkedene i Praha i år? Her finner du datoene.

  • 26. november 2022- 6. januar 2023

Er du klar til å besøke julemarkedene i Praha? Har du flere kommentarer eller spørsmål? Bruk kommentarfeltet nedenfor, så vil vi gjøre vårt beste for å svare eller bare glede oss over å lese kommentaren din!

Stikkord: ,

Dato

nov 26 2022 - jan 06 2023
Pågående...

Tid

Hele dagen
Gamlebytorget

Sted

Gamlebytorget
Kategori
Booking.com

Legg inn en kommentar