Hvor kan jeg se EM i fotball i Praha?

where to watch football in prague euro 2024

Er du heldig nok til å tilbringe noen dager i Praha under EM i fotball? Spiller favorittlandet ditt en kamp en av dagene, eller er du så begeistret for fotball at du vil se hver eneste kamp, selv om du heier på lagene eller ikke? Hvor kan du dra i Praha for å se Frankrike, Tyskland, Spania, Italia, England, Portugal, Tyrkia, Polen, og selvfølgelig Tsjekkia spille sine kamper i mesterskapet?

Det er mange kilder på nettet som sier alt mulig om hvor du kan se EM i fotball i Praha. Mange sider er helt utdaterte og forteller deg om storskjermer på Václavplassen og på torget i gamlebyen. Det ville være kjempebra, men dessverre er det ikke sant. Dette er torg du bør besøke under turen til Praha, men hvis du vil se fotball, må du gå et annet sted. Hvor skal du dra?

Steder hvor du kan se EM i fotball i Praha.

Opplevelsen er best hvis du kan dele den hundrevis av utendørs i fine temperaturer og mens solen skinner. Dessverre er det ikke mange utendørs steder hvor du kan se EM i fotball, og stedene der det er mulig tilhører alle barer og puber, noe som betyr at du trenger en reservasjon og at du ikke bare kan komme og gå som du føler for det.

PARK Riegrovy trist

Denne parken ligger litt utenfor sentrum av Praha, men den har en stor skjerm og det er et fantastisk sted å se kampene online. Det er 1000 ledige seter som må bestilles på forhånd for kampene der Tsjekkia skal spille. De vil vise kamper på alle andre dager også, men du trenger ikke å bestille bord på forhånd på samme måte. Den nærmeste trikke- og t-banestasjonen til stedet er «Jiřího z Poděbrad«.

Manifest Andel

Hvis du vil se kampene på et kult sted i Praha, er Manifesto Andel et sted hvor du kan spise en deilig hamburger med pommes frites, få en god cocktail eller en kald øl, og se kampene fra EM i fotball.

Det er veldig viktig å bestille plass på forhånd, spesielt hvis det er en veldig viktig kamp, og enda viktigere hvis det er om kvelden. Du finner nettsiden til Manifesto Market på https://www.manifestomarket.com/prague/andel/en/.

Hard Rock Cafe

Det vil være mange barer, restauranter og kafeer som viser kampene på skjermer under turneringen, men et av de beste stedene å gå hvis du vil kombinere deilig mat, gode drinker og en fantastisk atmosfære i Hard Rock Cafe i Praha. Det legendariske stedet vil vise hver eneste kamp i løpet av turneringen, men igjen, hvis du vil sikre deg en plass i restauranten på et sted hvor du kan se skjermen, reserver et bord så raskt som mulig!

EM 2024-menyen på Hard Rock Cafe i Praha

En stor fordel med Hard Rock Cafe er at det ligger i sentrum av Praha, bare noen få hundre meter fra torget i gamlebyen. Hard Rock Cafe har også en spesiell meny tilgjengelig for folk som kommer for å se EM i fotball der du kan kombinere flere måltider eller kjøpe en drikkepakke med fem øl, eller hvis du er mange mennesker, hvorfor ikke kjøpe en pakke med 25 flaske øl i stedet?


Dette er noen av stedene i Praha hvor du kan se EM i fotball. Men det er mange sportsbarer over hele byen, og som vi nevnte tidligere, vil mange restauranter, kafeer og barer legge til skjermer slik at de besøkende kan se de forskjellige kampene under turneringen (og slik at de ansatte også kan følge arrangementet).

Har du ytterligere innsikt, tips eller råd om hvor folk bør dra for å se EM i fotball i Praha? Skriv en kommentar nedenfor!

Legg inn en kommentar