Guidet tur i Praha

Praha er en fantastisk by, og den aller beste måten å bli kjent med byen på er en guidet tur. Vi kan tilby deg forskjellige turer både i og utenfor Praha, så les videre for informasjon.

Vi er sikker på at du vil finne noe av interesse når du leser videre. Vi tilbyr nemlig private turer i Praha med norsktalende guide som foregår til fots. Disse gir deg en flott introduksjon til byen på et språk du kan godt. Har du derimot ønske om å oppleve noe annet, eller kanskje ikke har noe imot å være med på engelskspråklige turer finnes det også mange flere muligheter for turer i og utenfor Praha. Les om forskjellige turer nedenfor bildet og så er det bare å gå i gang å reservere turer når du finner noe som du liker.

guided tur i Praha
PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Guidede turer i Praha og utenfor Praha

Privat tur med norsktalende guide

Under en privat guidet tur i Praha med norsktalende guide blir du tatt med rundt i sentrum av Praha til fots. Under turen besøker man vanligvis slottsområdet, går innom Vitus-katedralen, krysser over Karlsbroa, ser på rådhuset, Gamleby torget, den astronomiske klokken og får med seg det viktigste av Praha. Turen varer i mellom 3-4 timer og starter fra hotellet deres (med forbehold om at det ligger bra plassert i sentrum av Praha). Hvis tiden tillater det går man også litt innom det jødiske kvartalet.

Hvis du ikke har vært i Praha før og ønsker å bli bedre kjent med denne perlen av en by, med flott arkitektur og en utrolig spennende historie, er en slik guidet tur en veldig god investering!

Prisene for privat guidet tur i Praha med norsktalende guide:
1-4 personer: 3500 CZK (av disse må 1000 CZK (40 Euro) betales ved reservasjon)
5-9 personer: 4500 CZK (av disse må 1500 CZK (60 Euro) betales ved reservasjon)
10-15 personer: 5500 CZK (av disse må 2000 CZK (80 Euro) betales ved reservasjon)
16-20 personer: 6500 CZK (av disse må 2500 CZK (100 Euro) betales ved reservasjon)

Prisene inneholder kun den guidede turen. Eventuelle drikkestopp, inngangsbilletter, bruk av kollektivtransport og lignende er ikke inkludert. Turen avsluttes på Gamleby-torget, men hvis man har andre ønsker kan dette avtales med guiden under turen.

Den store byturen (Grand City Tour)

Dette er en introduksjonstur til Praha som foregår med engelsktalende guide. Den er tilgjengelig hver eneste dag og starter 10.00 og 14.00. Varigheten på turen er 3 1/2 time og på turen oppdager man Praha både med buss, med båt og til fots. Man ser nesten alt som er turen er flott og informativ. Den starter i sentrum av Praha og avsluttes ved Stefanovbroen etter båtturen.

Pris: 1100 CZK per person (25% må betales ved booking)
Tilgjengelighet: Hver dag klokka 10.00.
Språk: Engelsk

Tur til Theresienstadt konsentrasjonsleir

Har du lyst til å besøke konsentrasjonsleiren som ligger utenfor Praha? Theresienstadt ble bygget på 1700-tallet, men fikk sin mest brutale funksjon da tyskerne begynte å bruke den under Andre Verdenskrig. Dette er turen for de som er interessert i historie og mens man besøker Auschwitz under en tur til Krakow, besøker man Theresienstadt under oppholdet i Praha. Turen varer i fem timer og starter fra sentrum av Praha.

Pris: 1450 CZK (25% må betales ved booking)
Tilgjengelighet: Tirsdag, torsdag, og søndag klokka 8.45.
Språk: Engelsk

Cesky Krumlov tur

Vil du bli med på en gruppetur til den fantastiske byen Cesky Krumlov? Dette er en skikkelig perle som vil berike ditt opphold i Tsjekkia. Cesky Krumlov er på UNESCO sin verdensarv liste og det er ikke en tilfeldighet. Har du tid og mulighet er dette en utflukt du bør få med deg.

Pris: 1950 CZK (25% må betales ved booking)
Tilgjengelighet: Onsdag og lørdag med start 8.45
Språk: Engelsk

Elvecruise i Praha

For mer informasjon om elvecruise i Praha kan du sjekke denne siden!

Reserver guidet tur med norsktalende guide i Praha

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

2 thoughts on “Guidet tur i Praha

  1. Petter Christensen says:

    Utrolig fornøyd med vår guide! Vi sente mail i veldig siste liten om guidet tur i byen, og fikk kjapp og positiv tilbakemelding. Det ble fortløpende hentet inn en guide, og vi lærte veldig mye om byen da turen fant sted! Guiden var folkelig og kunne svare på alt av diverse spørsmål; enten om det var om kultur, shopping eller kollektivtrafikk. Guiden snakket i tillegg veldig godt norsk, noe som kan være en fordel for tilreisende med manglende engelskkunnskaper.

  2. Daniel says:

    Vår guide Alexander var veldig hyggelig og kunne snakke veldig mye om alt mulig, både med tanke på praktiske ting som hvor vi burde spise middag, samt masse historie om bygninger og Praha generellt. Han snakket forøvrig veldig godt norsk noe som er viktig og nyttig.

Legg inn en kommentar