Flyplass transfer

Prague Airport Transfer

Vil du arrangere med flyplass transport i Praha før ankomst? Ønsker du at en sjåfør venter dere i ankomsthallen i Praha og kjører dere direkte til hotellet?

Det er alltid deilig å slippe å tenke på hva man må gjøre ved ankomst til flyplassen i en ny by. Vi hjelper deg med dette i Praha og kan sørge for at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen når du kommer til Praha.

Ved å ha en sjåfør som venter på dere i ankomsthallen har man mange fordeler allerede før selve Praha oppholdet har startet. Man sparer tid umiddelbart ved å bli tatt rett til hotellet, man slipper å bekymre seg for hvordan man kommer seg fram med offentlig transport eller for hva en taxi sjåfør på flyplassen vil ta betalt og eventuelt overbetalt.

Hvis du bestiller flyplass transfer i Praha gjennom oss vil en sjåfør vente deg i ankomsthallen med et skilt med ditt navn på. Dere blir så tatt med til bilen og kjørt umiddelbart til hotellet. Ønsker dere også returtransport til hotellet kan du skrive inn informasjonen om dette i kommentar-feltet i enden på bestillingen og så ordner vi det også. Prisene er de samme for transporten både til og fra flyplassen.

Priser for flyplass transport i Praha med vanlig taxi

 • 1-4 personer: fra 38 euro
 • 5-8 personer: fra 52 euro

Bestill flyplass transfer i Praha

Priser for flyplass transport i Praha med limousin eller buss

 • Lincoln TC120 (1-8 personer): 125 euro
 • Hummer H200 (1-17 personer): 230 euro
 • 9-12 personer: 73 euro
 • 13-16 personer: 83 euro

Hvis du vil bestille limousin transfer eller transport med stor buss kan du gjøre det her.

Planlegg resten av oppholdet i Praha med det samme

Det er utrolig viktig å få en god start på oppholdet i Praha og en solid, billig og trygg flyplass transport kan ha nettopp den funksjonen. Men, hva skal du gjøre etter at du har ankommet hotellet? Det er selvfølgelig utrolig viktig å booke et godt og sentralt hotell, for hvis ikke kan du komme til å bruke fryktelig mye tid bare på å komme deg inn i sentrale Praha, men de aller fleste lykkes alltid godt med selve hotellbookingen.

Men, hva er de viktigste tingene å planlegge i Praha utover flyplass transporten?

Noe av det vi synes er aller viktigst når man kommer til Praha er å ta med seg gode sko. Det er nemlig en by som du enkelt kan innta til fots, og for å være ærlig, det er en by man absolutt BØR innta til fots. Gamlebyen er så utrolig hyggelig at her bør du planlegge å gå opp og ned gater fra tidlig morgen til sent på kveld, dag ut og dag inn. Ikke bare gå mellom Gamleby torget og Wenceslas torget, men gå på utforskningsturer i retning av Karlsbroen, inn i det jødiske distriktet, og finn perler og spennende gater og bygninger du ikke kan lese om i alle guidebøker og på nettsider som du kjenner til!

Hvis du har brukt mye tid i gamlebyen, bør du definitivt også legge gåturen videre over Karlsbroa i retning av slottshøyden i Praha. Der finner du den fantastiske Vitus katedralen, men ikke bare den… du finner også slottet, og en hel haug med hyggelige gater mange turister aldri får med seg. Det er kanskje ikke her du vil se de mest spektakulære bygningene, men det er et utrolig hyggelig område som er vel verdt å traske rundt i. Når du siden forlater slottsområdet etter å ha besøkt Vitus Katedralen, St. George basilikaen og kanskje flere andre flotte bygninger, ikke gå samme veien tilbake, men sørg for å komme deg tilbake til gamlebyen på en annen vei enn du forlot den for mange timer siden.

Praha er en flott på å se fra Moldau

Dere skal helt sikkert spise og drikke en god del under oppholdet i Praha, og det kan være lurt å forberede seg på noen slike aktiviteter i forkant. Ønsker du, for eksempel, å få med deg vår populære ølmiddag bør den bestilles noen dager i forveien, og ønsker du et elvecruise på kveldstid med live musikk og mat, eller kanskje på dagtid med lunsj, eller noe annet – slikt er det alltid lurt å bestille god tid i forkant for å være på den sikre siden!

Men, start med flyplass transporten!

Nå har du lest litt om andre ting du også bør gjøre i Praha, men glem ikke å starte med en solid, trygg og fin henting på flyplassen. Det er utrolig mye tid å vinne på en slik transport, og det er alltid hyggelig å få en god start på oppholdet med en sjåfør som venter deg i ankomsthallen.

Det er bare å bestille flyplass transport i Praha ved å fylle inn skjemaet lenger opp på siden. Skulle du ha noen spørsmål eller ønske å fortelle din opplevelse av hvordan flyplass transporten vi arrangerte for deg var er det bare å skrive en kommentar!

2 thoughts on “Flyplass transfer

 1. Per Ludvig Mosti says:

  Er denne prisen totalt for alle 8 personene?. 5-8 personer: 1002 CZK (300 av disse CZK må betales i forskudd)

  • Prague Guide says:

   Heisann,
   ja det er den! 🙂 Alt er totalpriser, så ingen kostnader som kommer i tillegg til dette. Merk dog at ved åtte personer får man en bil med plass til akkurat åtte personer (pluss sjåfør), og hvis alle har med masse baggasje kan det bli litt trangt. Men i utgangspunktet fungerer det kjempebra! 🙂

Legg inn en kommentar