Elvecruise på Moldau

River Cruise in Prague

Moldau, Prahas stolthet og flotte elv, er ikke bare fin å se på, men kanskje aller finest er den når man sitter på en båt og nyter utsikten fra den. Den er flott på dagtid, men kanskje alle best på kvelden når bygningen blir opplyst og utsikten er på sitt aller beste. Nedenfor kan du se tilbud på forskjellige turer vi tilbyr på Moldau, og vi er sikre på at du finner en som passer for deg og ditt reisefølge. Vi anbefaler nok kveldstur selv, men det er jo helt opp til dere å velge fritt.

Ved disse turene fyller du inn skjemaene nederst på siden. I etterkant sender vi faktura på på forskuddsbeløpet som må betales. Denne kan betales online med kort, eller via overføring til bankkonto. Når denne er betalt fullfører vi reservasjonen og sender voucher på email. Det resterende beløpet betales ved oppmøte til turen.

Elvecruise på dagtid

Tilgjengelig: 12.00-12.55, 13.00-13.55, 15.00-15.55 & året rundt.

Oppmøte for turen er 15 minutter før avreise. Man blir fraktet til båten fra oppmøtestedet og nyter så en to timers tur på Moldau. Under vintersesongen er lunsjcruise tilgjengelig med oppmøte 12.45 (vintersesongen varer fram til 1 april). Dette er et cruise der du kan nyte utsikten fra Moldau på datid. Det er ingen guide ombord, så du kan nyte utsikten i fred og ro mens du spiser deilig lunsjbuffet.

Pris: 320 CZK for voksne/studenter – 180 CZK for barn (opp til 10 år)
25% av beløpet som tilsvarer 45 CZK i forskudd. Vi sender faktura som betales med kort/overføring. Når beløpet er mottatt fullfører vi registrering og sender bekreftelse på email med all nødvendig informasjon. Om reservasjonen ikke går i boks av en eller annen grunn, vil pengene selvfølgelig bli returnert! Resten av beløpet betales i forkant av turen ved oppmøte i Praha.

Elvecruise med middag og musikk

Tilgjengelig: 18.00-20.00 & året rundt.

Dette er et enkelt elvecruise i Praha med deilig buffetmiddag. Oppmøte er klokka 17.45 ved Dvorakovo embankment (pier nummer 17). Dette ligger rett ved siden av Stefanikuv broa. Turen varer totalt to timer hvorav man bruker omkring 20 minutter i sluse. Det er bar tilgjengelig på båten så det er mulig å kjøpe seg drikke underveis for de som skulle være tørste.

Pris: 950 CZK for voksne/studenter – 700 CZK for barn (opp til 10 år)
212 CZK må betales i forkant av elvecruiset ved reservasjon. Resten av beløpet betales ved oppmøte til elvecruiset.

Reserver elvecruise i Praha nå!

  Dit navn

  Din e-mail

  Telefon/mobil

  Dato

  Ønsket tur

  Antall barn

  Antall voksne

  Kommentarer

  One thought on “Elvecruise på Moldau

  1. Daniel says:

   Jeg var på elvecruise med middag og musikk i desember 2017, og synes turen var hyggelig. Maten var overraskende god, ble litt mye tid i sluse ettersom en båt fikk motorproblemer i slusa, og dermed tok det litt tid før vi kom ut, men ellers synes jeg det var en veldig hyggelig tur.

  Legg inn en kommentar