Elvecruise

Elvecruise i Praha
Elvecruise i Praha

Elven Vltava, også kjent som Moldau, er den lengste elven i Tsjekkia. Elven er 430 km lang, og under en tur på elven inne i Praha får du se de vakre attraksjonene og bygningene som omgir elven. De mest populære turene finner sted om kvelden, men det er også muligheter for å dra på lunsjcruise for de som ønsker å se Praha fra elven på dagtid. Vår anbefaling vil imidlertid være et cruise om kvelden hvor du kan nyte de vakre bygningene opplyst med flotte lys.

Flere selskaper arrangerer forskjellige turer, men vi har veldig gode erfaringer med følgende turer, som du også kan bestille direkte gjennom oss.

Elvecruise alternativer i Praha

Cruise på dagtid.

Varighet: 12.00-12.55, 13.00-13.55, 15.00-15.55
Tilgjengelig: Hver dag

Dette er et cruise hvor du kan nyte utsikten over Praha fra en båt på elven Vltava. Dette er ikke en guidet tur, men det er mulig å lytte til en engelsktalende guide med hodetelefoner. Turen varer i 55 minutter, og den er tilgjengelig hele året. Turen starter fra Dvorakovo-vollen (brygge nr. 17), ved siden av Stefanikuv-broen. Båtturen avsluttes også her.

Pris: 320 CZK for voksne/studenter (ca. 27 Euro) – 180 CZK for barn (opp til 10 år)
25% av dette beløpet som er 80 CZK/45 CZK må betales ved bestilling per person (vi sender PayPal faktura).
Resten av beløpet vil bli betalt på oppmøtestedet før cruiset.

Elvecruise med middag og musikk.

Varighet: 18.50-21.50
Tilgjengelig: Hver dag

Elvecruise om natten
Elvecruise om natten

Hvis du ønsker å tilbringe en kveld på elven Vltava, er dette sannsynligvis den beste måten å gjøre det på. Du møtes ved brygge nr 17 ved siden av Stefanikuv-broen kl. 18.30. Båten går kl. 18.50, og turen varer til kl. 21.50. Ombord på båten vil du nyte en vakker utsikt over Praha mens du spiser en buffémiddag på båten. En bar er åpen hvor du kan kjøpe drinker under hele turen.

Pris: 1100 CZK for voksne/studenter  – 700 CZK for barn (opp til 10 år)
25% av dette beløpet som er 275 CZK/175 CZK må betales ved bestilling per person (vi sender en PayPal faktura).
Resten av beløpet vil bli betalt på oppmøtestedet før cruiset.

Bestill et elvecruise i Vltava nå!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

One thought on “Elvecruise

  1. Daniel says:

    Jeg var på elvecruise med middag og musikk i desember 2017, og synes turen var hyggelig. Maten var overraskende god, ble litt mye tid i sluse ettersom en båt fikk motorproblemer i slusa, og dermed tok det litt tid før vi kom ut, men ellers synes jeg det var en veldig hyggelig tur.

Legg inn en kommentar