Tsjekkisk ølmiddag

Mange kommer til Praha for å smake på alt det gode ølet som finnes tilgjengelig her. En populær aktivitet er de såkalte pubrundene der man går fra pub til pub, men vi har noe vi tror er minst like morsomt. Bli med på en ekte Tsjekkisk ølmiddag der du får en treretters middag med tre øl til. I tillegg får man en såkalt øl brandy som starter på det hele. Det hele foregår på en restaurant/bryggeri bare 5-10 minutter til fots fra det gamle bytorget, men fortsatt litt utenfor det indre turistområdet.

De tre rettene er skikkelig tradisjonelle Tsjekkiske retter, alle med et snev av øl i seg, og til disse får du servert en øl med 5,2% alkohol, deretter en med 5,6% alkohol til hovedretten, og til desserten får du den sterkeste ølen som er å oppdrive i hele Praha med et alkoholinnehold på 12,6%. Absolutt noe å få med seg.

ølmiddag i praha

Praktisk informasjon om ølmiddagen

– Den er tilgjengelig fra 11.00-23.00 hver dag
– Prisen er 1000 CZK per person.
– De som ikke drikker øl kan få brus/vann i stedet
– Dette er en middag og ikke en omvisning

Menyen på tre retter består av:

 • Beer Brandy
 • Marinated Cheese & Beer Pretzel
 • Unpasteurized Lager from the brewery
 • Grilled Pork Steak with Potatoes with strong beer sauce
 • Semi-dark lager from the brewery
 • Chocolate cake made using beer, with whipped cream and orange.
 • The strongest beer in the world!

Om betaling

Etter at du har fyllt inn skjemaene nedenfor og sendt dem inn vil vi sende en faktura på 7,5 Euro per person (tilsvarende 200 CZK). Denne kan betales med VISA/MasterCard/PayPal. Når betaling er mottatt ordner vi reservasjonen og sender bekreftelse på email med kart og adresse. Hvis noe skulle gjøre at reservasjonen ikke går i orden, vil pengene selvfølgelig bli returnert! Resten av beløpet (500 CZK per person) betales når middagen er ferdig, på stedet!

Reserver Tsjekkisk ølmiddag nå!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

10 thoughts on “Tsjekkisk ølmiddag

 1. Jostein says:

  Det var veldig bra og koste oss. Kan bare legge til at tre rettern består av (på engelsk): Toasts with whipped beer cheese, Pork neck marinated in black beer with mashed potatoes, Beer ice-cream… nam, nam!

  • Prague Guide says:

   Heisann! Navnet på stedet der middagen foregår er U Medvidku som har adresse Na Perštýně 345/7. Det ligger bra sentralt til, så enkelt å ta seg hit 🙂

  • Prague Guide says:

   Heisann,
   hvis du gir beskjed ved booking kan vi sørge for at de med søliaki, eller som ønsker glutenfritt, kan få servert mat og drikke som er tilpasset slike behov (det blir da overraskelsesmeny, det vil si at restauranten bestemmer selv hva de vil servere, men med tanke på drikke kan helt klart komme med ønsker).

 2. May Britt says:

  Hei,
  Vi er en gruppe på 25 hvor vi har èn vegetarianer og en med glutenallergi. Har dere et alternativ til disse to? Vurdere å booke her dersom dette lar seg ordne.

  • Prague Guide says:

   Heisann, det er ikke noe problem i det hele tatt 🙂 Ofte så lar vi de enten bare bestille til seg selv fra meny på stedet, eller så har vi ferdig arrangert meny til disse også.

Legg inn en kommentar