Råkost festival i Praha 2016

Det er kanskje ikke råkost du tenkte på når du planla din reise til Praha, men hva med å spise sunt, samt lære mer om råkost i stedet for å balje nedpå med øl og andre drikker mens du er i Praha? I allefall i noen timer? Bli med på råkost festival i Praha!

Råkostfestivalen i Praha handler ikke om å spise rått kjøtt, men om å spise mat som ikke er kokt i stykker, men tilberedt på måter som gjør at du får i deg alt de har å tilby av næring og vitaminer, uten å kokes eller stekes i stykker. Festivalen blir arrangert den 4 og 5 juni på følgende adresse: Štvanice Island, Štvanice, Praha 7 – Holešovice, 170 00. Du kan lese mer om fesetivalen på www.rawfest.cz.

Råkost festival i Praha
Raw food, eller råkost, i Praha!

På selve festivalen vil det være mange programmer for hele familien, men først og fremst handler det om at du skal kunne lære mer om hvordan du kan tilberede og lage rå mat hjemme. Du kan selvfølgelig også kjøpe og spise både råe kaker, supper og andre retter på festivalen og om du er heldig og ikke er så vant til å spise rå mat kan du oppleve hvor god effekt rå mat har på fordøyelsen din! 🙂

Om du har lyst til å drikke sunt også kan du helt sikkert smake på ferskpresset juice på festivalen av forskjellige slag, og om du vil drikke sunn te og kaffe kan du lese mer om muligheten for det her.

Da er det bare å glede seg til oppholdet i Praha og vi håper du tar deg tid til et elvecruise på Moldau i tillegg til råkost festivalen. Har du kommentarer eller spørsmål er det bare å skrive!

Legg inn en kommentar