Tsjekkisk ølfestival 2016

Den tsjekkiske ølfestivalen er et av årets høydepunkter hvert år i Praha. Les mer om den tsjekkiske ølfestivalen i 2016.

Ølfestivalen i Tsjekkia varer 17 dager og blir arrangert hvert eneste år i den såkalte Letna parken. I 2016 vil ølfestivalen åpne dørene den 12 mai og den vil vare helt fram til og med den 28 mai. Det betyr at du har mye tid til å smake på masse forskjellige øl fra Tsjekkia. Om du er i Praha i denne perioden må du ikke gå glipp av muligheten, og om du ikke drikker øl er det fortsatt så god stemning at det kan være gøy å besøke festivalområdet.

Czech Beer festival 2016
Informasjon om ølfestivalen i Praha i mai

For mer informasjon om ølfestivalen i 2016, om priser og hvor den arrangeres kan denne artikkelen anbefales.

Har du mer tid til overs i Praha kan vi varmt anbefale et elvecruise på Moldau som er utrolig hyggelig, og om du er veldig glad i øl og ønsker å kombinere dette med et godt måltid er vår ølmiddag alltid populær. Har du tid utover dette og har lyst til å besøke en by som rett og slett er helt fantastisk kan vi anbefale en dagstur til Cesky Krumlov som er en skikkelig perle de færreste har vært innom.

Les mer om alle disse programmene og andre spennende ting du kan gjøre i Praha her på prahainfo.no. God reise og kos deg i byen! Planlegger du tilfeldigvis en reise til Budapest etter turen til Praha er det for øyeblikket veldig populært å være med på ølsmaking i Budapest eller pubrunde. Du kan lese mer om Budapest og programmer og aktiviteter der ved å trykke på Budapest lenken.

Legg inn en kommentar