Hvor kan jeg se fotball EM i Praha?

I Tsjekkia sier man at man kun har en ledig hand når man ser fotball, for i den andre hånda har man et glass fantastisk tsjekkisk øl. Har du lyst til å se på fotball på den måten eller kanskje du dropper ølen… men, hvor kan du se fotball EM i Praha?

Tsjekkia har havnet i en svært tøff gruppe i fotball EM, men når Leicester kan vinne Premier League kan alt skje i fotball EM også. Det blir spennende å følge Tsjekkia og alle de andre nasjonene som skal ut på gresset under fotball Em, selvom det hadde vært enda mer spennende om Norge også hadde vært med.

se fotball em i Praha?

De kuleste stedene å se fotball i Praha

Siden Tsjekkia er kjent for sin øl og gode stemning er det fullt mulig at du vil se fotball EM på en bar eller pub eller lignende. Hvis dette er deg anbefaler vi på det varmeste at du besøker Riegrovy Sady’s Beeer Garden. Dette er et fantastisk sted med plass til over 1300 mennesker. Det kan bli svært fullt under kamper der, men det er jo en del av stemninga og moroa når man ser på fotball.

Hvis du vil se fotball EM på et annet sted foreslår vi ett av disse stedene!

  • Expats BBQ bar, Vojtěšská 241/9, 110 00 Praha
  • Jama Restaurant, V Jámě 1671/7 , 110 00 Praha
  • WineFood Market, Strakonická 1 (merk at dette er mer en restaurant, så kombiner mat og fotball)

Dette er noen steder der du kan se på fotball EM i Praha. Om du kanskje er syk og ikke vil forlate hotellrommet kan du enkelt se på fotball EM på TV-en på hotellrommet ditt. I Tsjekkia er det CTV som viser fotballkampene og dette er en kanal du finner på alle hotellrom, eventuelt kan du se kampene online på deres nettside på www.ceskatelevize.cz.

Om du vil se kampene online, men ikke synes det er så trivelig å se på kampene med tsjekkiske kommenatorer kan du lese mer om det å se på fotball EM på norsk TV online i artikkelen på ipaddressguide.org, eventuelt så kan du lese mer om samme temaet på norsktviutlandet.no.

Når spiller Tsjekkia i fotball EM

Det blir garantert best stemning i byen når Tsjekkia skal ut for å spille sine kamper. De spiller tre kamper i gruppespillet, men vi håper selvfølgelig på at det blir flere kamper enn det. De er i gruppe med Spania, Kroatia og Tyrkia, så en skikkelig tøff gruppe. Men, alt kan skje i fotball så det blir spennende å se hvordan de tsjekkiske heltene vil spille under mesterskapet. De spiller kamper på følgende tidspunkt:

  • 13 juni, 15.00 – mot Spania
  • 17 juni, 18.00 – mot Kroatia
  • 21 juni, 21.00 – mot Tyrkia

Dette er altså tidspunktene for gruppespill kampene til Tsjekkia. Full oversikt over kamper og tidspunkter finner du her.

Andre ting å gjøre i Praha

Men, bli ikke så opptatt av fotball når du er i Praha at du glemmer å bli med på elvecruise på Moldau, ølmiddag eller kanskje ta deg en utflukt til fantastiske Cesky Krumlov? Du kan lese mer om disse og mange andre programmer her i vår norske Praha Guide!

Legg inn en kommentar