Letni Letna – Sirkus-festival i Praha

Synes du det er gøy når akrobater henger i tynne tråder fra taket eller kanskje når elefanter og sjiraffer marsjerer tett i tett mens klovner og andre spennende personer løper rundt, hopper over og under og rundt dem og mye mer? Kanskje du skal besøke sirkusfestivalen i Praha.

Hvert år siden 2004 blir det arrangert en festival i Praha som kalles for Letni Letna. Dette er en sirkusfestival som samler alt av sirkus-selskaper og talenter i Tsjekkia hvert eneste år. Den blir mer og mer populær og i tillegg gir den næring til sirkus-entusiastene som gjør at de får nytt mot og inspirasjon hvert eneste år.

Sirkus-festivalen blir arrangert mellom 18 august og den 4 september i 2016 og om du synes det høres gøy ut og ønsker å vite mer om festivalen eller kanskje kjøpe billetter til den, kan du gjøre det på festivalens offisielle hjemmeside.

På den siden finner du også alt du trenger av informasjon om hva som skjer når, hvor det skjer og mye annet.

Circus festival in Prague

Har du heller lyst til å gjøre noe annet kan vi beskjedent legge til at elvecruise på Moldau, guidede turer og ølmiddager er noen av de mest populære aktivitetene i Praha som vi gjerne hjelper deg med å arrangere.

Men, ettersom høsten er den mest travle tiden med tanke på reiser til Praha blant nordmen og folk av andre nasjonaliteter anbefaler vi at du booker programmet ditt i god tid, for å være på den sikre siden!

Legg inn en kommentar