Bryan Adams konsert i Praha

Bryan Adams i Praha

Bryan Adams i PrahaDen 5 oktober i 2016 kommer Bryan Adams til Praha for å synge. Arenaen er selvfølgelig O2 Arena og om du er i byen ville det vel være trivelig å få med seg denne konserten?

Bryan Adams er uten tvil Canada sin store helt og stjerne. Han har vært på hittlistene verden rundt gjennom flere tiår, og selvom han kanskje hadde sin største stjernetid på 90-tallet er det uten tvil tusenvis av fans i byer hele verden rundt som gjerne kommer for å høre på Bryan Adams når han er i området.

Om du ønsker å få med deg Bryan Adams konserten i Praha er det bare å legge turen bort til O2 Arenaen den 5 oktober så skal nok det gå bra. Vi anbefaler selvfølgelig at du kjøper billettene dine før det, men det bør gå ganske greit hvis du bare søker etter muligheter på Google eller Bing.

Står du over Bryan Adams?

Hvis du derimot velger å stå over Bryan Adams konserten er det heldigvis mye annet du kan gjøre i Praha. De mest populære aktivitetene som vi hjelper til med er uten tvil bryggeribesøk i Praha med ølmiddag, samt herlige elvecruise på Moldau med lunsj eller middag. Du kan lese mer om disse og drøssevis av andre Praha aktiviteter på vår nettside, så vi er overbevist at du ikke kommer til å kjede deg, uansett om du liker Bryan Adams eller ikke. God tur!

Legg inn en kommentar