Hvilket er det beste fem stjerners hotellet i Praha?

En av tinga som mange utnytter seg av når de reiser til øst-Europa er at de bor billig på et fantastisk flott fem stjerners hotell. Dette er også mulig når man kommer til Praha, men hvilket er det beste hotellet med fem stjerner i Praha?

Sannheten er at Praha er en by som gjør det vanskelig når man skal prøve å finne det beste hotellet. Det finnes et sted mellom 30 og 40 fem stjerners hoteller i byen, og de fleste har fantastisk interiør, service og tjenester tilgjengelig. Allikevel er det noen som stikker hodet litt lenger fram i køen enn andre, og her vil vi nevne tre fem stjerners hoteller som alle kan betegnes som de beste hotellene i Praha. Hvilket av disse tre du foretrekker, det er opp til deg selv!

Beste fem stjerners hotell i Praha!

Hvis du har lyst til å bo i et litt utradisjonelt fem stjerners hotell i Praha, ikke langt fra severdigheter som Vitus katedralen og slottet, er Alchymist Prague Castle Suites ett svært spennende sted. Bare se på bildet nedenfor og du vil skjønne hvorfor. Det har flott beliggenhet, og en helt spesiel historisk atmosfære.

Alchymist Prague Castle Suites
Alchymist Prague Castle Suites

Hvis du ønsker et litt mer tradisjonelt hotell med fem stjerner er Ventana Hotel litt mer attraktivt. Dette ligger også rett ved Gamleby torget, noe som gjør det til et herlig utgangspunkt for deg som vil shoppe og se på severdigheter. Det her herlig frokost på hotellet, og om du tar med deg laptop har de gratis trådløst internett innomhus.  De mangler noen tradisjonelle tjenester som SPA område og mulighet for å svømme litt, men for mange skaper ikke slike mangler noen store problemer.

Ventana Hotel Prague
Ventana Hotel Prague

Basert på beliggenheten og luksus nivå er altså Ventana Hotel Prague hotellet en bør reservere. Om du allikevel ønsker mulighet for å svømme i en kjeller som daterer tilbake til 1000-tallet og nyte masssje og lignende på et fem stjerners hotell med utrolig atmosfære i Praha, bør du nok derimot velge Alchymist Grand Hotel and Spa. Dette hotellet ser flott ut, både på innside og utside, og det ligger bare noen minutter fra Karlsbroa, kanskje den mest kjente av alle severdigheter i Praha.

Alchymist Grand Hotel and Spa
Alchymist Grand Hotel and Spa

Konklusjon om fem stjerners hoteller i Praha

Du har nå lest om tre forskjellige fem stjerners hoteller i Praha, alle fantastiske og flotte. Basert på det du har lest er det muligens slik at ett av hotellene virker mer interessant enn de andre. Da er det bare å booke det. Har du en litt mer likegyldig holdning er det bare å sjekke priser på alle tre hoteller for tidsperioden du kommer til å bruke i Praha, og book et rom på det som er billigst. Nedenfor finner du direkte lenker til alle tre hotellene på booking.com.

Skal du besøke Barcelona også i år? Finn ut hvilke hotell som er det beste i Barcelona.

Legg inn en kommentar