Noen kule aktiviteter i Praha i juli

Kommer du til Praha i juli 2014? Leiter du etter ideer og programmer, eller kanskje du er mer bekymret for hvor du kan se på VM i fotball i Praha?

FIFA World Cup

FIFA World Cup in PragueJuni og juli er de store månedene for fotball fans, for da pågår VM i fotball i Brasil. Men, Praha er en flott by for fotball fans, for her finnes det sportspubber rundtomkring der du kan nyte godt tsjekkisk øl og fotball i toppklasse samtidig. Nedenfor finner du en liste over noen sportspubber der du garantert kan se fotball på storskjerm mens du er i Praha.

  • Dubliner Irish Bar, Tyn 1, Old Town, Prague 1
  • O Che Bar, Liliova 14, Old Town, Prague 1
  • Sherwood Restaurant & Bar, Opletalova 19, New Town, Prague 1
  • Tipgames Sports Bar, Ve Smeckach 12, New Town, Prague 1

For full liste over hvilke kamper som går når kan du se på watchworldcup.net.

Pengeutstilling

Vi har tidligere skrevet en artikkel om denne utstillingen som handler om pengenes historie. Du kan lese mer om denne i følgende artikkel. Denne utstillgen finner sted i Nasjonalmuseet i Praha.

Prague Proms

Dette er en klassisk musikk festival som arrangeres mellom 21. juni og 20 juli. Denne arrangeres av det nasjonale symfoniorkesteret og det vil i denne perioden bli holdt konserter i noen av de fineste lokalene i Praha.

Bigman Festival

Dette er festivalen for tøfferingene, ettersom det er en kombinasjon av langdistane og terreng triatlon festival. Det hele foregår 4 og 5 juli, så om du ikke har begynt å forberede deg enda, er det vel muligens i seneste laget.

Metallica konsert

Den 8 juli er det tid for Metallica konsert i Praha. Du kan lese mer om denne her.

Folklore-dager

Fra 24 juli og fram til 28 juli er det folklore dager i Praha. Under disse dagene vil det bli satt opp scener på gamleby torget og på Wencelplassen og her vil det bli daglige forestillinger som alle og enhver kan få med seg.

Dette var noen av de viktigste og kanskje festligste arrangementene i Praha i juli. I tillegg kan vi alltid anbefale en ølmiddag, et elvecruise og kanskje en utflukt av ett eller annet slag hvis tid og økonomi strekker til.

Legg inn en kommentar