Ølfestivalen varer fortsatt noen dager!

beerI kveld er det siste kvelden av ishockey VM i Tsjekkia og det har vært en storsuksess, selvom Tsjekkia dessverre tapte bronsefinalen mot USA tidligere i kveld. Akkurat nå spilles finalen og der ser det ut til å gå mot Canadisk seier. Men, selvom ishockey VM nå avsluttes er det kanskje greit å vite at ølfestivalen enda ikke er ferdig, for den kan du få med deg i en hel uke til.

Ølfestivalen begynte den 7 mai og varer helt fram til den 23 mai, og her har du en perfekt mulighet til å smake på og bli bedre kjent med tsjekkiske øltyper. Det kan du selvfølgelig også på vår tsjekkiske ølmiddag, men det er uten tvil mer øl som du kan få med deg på denne festivalen enn på ølmiddagen vi arrangerer.

Ellers kan vi varmt anbefale en utflukt til fantastiske Cesky Krumlov om du enda ikke har vært i byen tidligere. Dette er en herlig liten by noen timer fra Praha med en herlig atmosfære og selvom du ikke treger noe særlig mer enn en dag i byen, trenger du allikevel en dag i byen, for dette er en perle!

God vår videre, og ikke glem at du kan lese mer om hva som skjer i Praha her i vår norske Praha Guide!

Legg inn en kommentar