Familie- og barnevennlige programmer i Praha

Familie- og barnevennlige programmer i PrahaFør man får barn tenker man ikke så mye på dette, men når tiden ankommer og man planlegger å besøke en storby med barn i lasten er der best å være forberedt slik at det blir moro for alle sammen. Og i Praha er det mange muligheter for deg som ønsker å ha det moro.

I denne artikkelen skal vi gi noen tips til programmer som kan være festlige for hele familien i Praha, og så håper vi du finner noen av tipsene nyttige!

Black Light Theatre (Pražská 55)
Det første programmet som vi vil nevne er det som kalles for Black Light Theatre. Dette er et teater med mange forskjellige og fargerike programmer i den tsjekkiske hovedstaden. Det er forestillinger som egner seg for barn i alle aldre, så det er bare å besøke teateret eller sjekke på internett, og så er det trolig at du finner noe som vil passe!

National Marionette Theatre (Žatecká 1)
Et annet flott sted i Praha er National Marionette Theatre. Dette er i likhet med Black Light Theatre et barneteater, og på samme måte finner man også her en hel masse forestillinger som da egner seg for barn. Og heldigvis synes barn ting er morsomt, uansett om man forstår alt som blir sagt, eller om det er noe som foregår på tsjekkisk!

Franciscan Garden (New Town)
Den Fransiskanske Hagen (Franciscan Garden) er et flott park som gir store muligheter for deg som kommer til Praha med barna i familien. Her er det en flott og moderne lekeplass som er perfekt for barn under 13 år. Her finnes det sklier, husker, klatrefjell, sandkasser og mye mer. Parken åpner så tidlig som 7.00 på morgenen og er åpen fram til 20.00 på kvelden. PÅ vinteren er den kun åpen fra 8.00 på morgenen og fram til 19.00 på kvelden.

Cafè Hajek (Havlickova 15)
Dette er nok kanskje programmet som de voksne også liker best, for i Cafe Hajek som ligger ved Wencel torget kan du nemlig kjøpe deilige kaker, milkshakes, og selvfølgelig is, noe som kommer godt med på en varm sommerdag. Dette er også sentralt og kan passe inn som en godbit for barna etter å ha ventet tålmodig på foreldrene som ser seg rundt i sentrum av Praha.

Prague Zoo (U trojského zámku 3/120)
Sist, men ikke minst, må vi nevne dyreparken i Praha som er helt fantastisk. Den strekker seg utover et stort område og her kan man se på utrolig mange herlige dyr, og du kan se løver på nært hold om du ønsker det. I tillegg har dyreparken en stolheis på innsiden som kan gi litt action utover det vanlige en dyrepark kan by på!

Dette var noen tips til barnevennlige aktiviteter i Praha. Det er bare å glede seg, og så kan du lese mer om hva som skjer i Praha og andre aktiviteter og severdigheter i Praha her i vår norske Praha Guide!

Legg inn en kommentar