Hvordan se ishockey VM live på nettet?

Ice hockey online

Ice hockey onlineNå er det tid for ishockey VM og det arrangeres i Tsjekkia, fordelt på to forskjellige byer. Du kan lese mer om selve ishockey VM og om Norges kamper i denne artikkelen, men om du er mer interessert i hvordan du kan se ishockey VM live på nettet fra Tsjekkia er det bare å lese videre.

Det er mange kanaler som viser matchene fra ishockey VM live på nettet, men om målet ditt er å se på Norge spiller sine kamper er det klart best å gjøre dette med norske kommentatorer, og i Norge er det TVNorge og da Fem, Max, Vox og lignende som viser kampene, og du kan også se de online for den latterlige hyggelige prisen av 79 NOK. Det er altså online i DPlay at du kan se hockey VM live på nettet, og da ser du ikke bare alle de norske kampene, men du kan også se alle de andre kampene fra VM i ishockey. Om du befinner deg utenfor Norge har du et problem ettersom du trenger norsk IP adresse for å se på disse sendingene, men det kan du enkelt få tildelt ved å tegne et abonnement hos HideMyAss, så trykk på HideMyAss lenken nedenfor få å tegne et abonnement, så laster du ned deres programvare og kobler deg til server i Norge, og vips er du klar til å se på ishockey VM online på følgende side.

HideMyAss

Med det samme VPN abonnement kan du også se på ishockey VM på den tsjekkiske kanalen Ceska Televizie (gratis), eventuelt kan du se på NBC i USA og lignende, men de fleste kanaler som viser ishockey VM er betalingskanaler, så det koster ganske dyrt å tegne slike abonnement. Dermed forblir den norske varianten på DPlay den beste og billigste (med unntak av Ceska Televizie i Tsjekkia, men vi tror nok de fleste betaler 80 NOK for å slippe tsjekkiske kommentatorer, for i stedet å høre på norske stemmer som forteller hva som skjer!

[stbpro id=»alert»]Hvis du vil se hockey VM i 2016 online er oppskriften akkurat den samme hvis du vil se den på norsk TV, på DPlay online. Men du kan også se hockey VM 2016 på YouTube. Du kan lese mer om hvordan dette gjøres her.[/stbpro]

Legg inn en kommentar