Titanic Live i Praha

Titanic LiveEr du en Titanic entusiast? Likte du godt Titanic filmen med Leonardo di Caprio og Kate Winslet i hovedrollene? Da har du mulighet til å se Titanic på ny, den samme gamle filmen, men en helt utrolig live opplevelse allikevel. For, den 14 juni kommer Titanic Live til Praha og her kan du se på filmen samtidig som du har et orkester på 90 personer og et svært kor som gir sitt alt for at opplevelsen skal bli enda større og bedre enn noen gang, og for at du slitt skal gråte enda større krokodilletårer enn du har gjort tidligere når du har sett på filmen.

Her kan du høre musikken skapt av James Horner og se filmen skapt av James Cameroen. Den vant 11 Oscar titler og under den store Titanic Live turneen besøker de flere byer i Europa, blant annet Praha og Amsterdam og Munchen. Om du vil få med deg dette bør du få tak i billetter så raskt som mulig, og du kan kjøpe på siden som det er henvist til nedenfor.

Om du heller vil dra på bryggeri og drikke tsjekkisk øl eller nyte et elvecruise, kan du lese mer om disse og andre aktiviteter her i Praha Guiden!

Titanic Live blir arrangert den 14 juni i Praha i O2 Arena.

O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9, Czech Republic

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar