Madonna i Praha 2015

Madonna concertMadonna må være utrolig populær i Tsjekkia, for Praha har fått æren av å gjøre Madonna opptatt for to kvelder i november. Med andre ord har du to muligheter til å få med deg Madonna i Praha i 2015, både den 7 og den 8 november. Begge kveldene foregår herligheten i O2 Arenaen.

Madonna er på storturne der hu besøker mange byer rundt i Europa og også på andre kontinenter. Men, det er ikke så mange steder der hu skal ha flere konserter etter hverandre, så her er faktisk Praha svært så heldige. Kanskje det er fordi hu vil ha tid til å bli med på en tsjekkisk ølmiddag med oss eller kanskje et elvecruise? Hvem vet, men det er helt sikkert at det kommer til å bli helt stappfullt når Madonna kommer til O2 Arena begge kveldene, så om du vil ha plass og en billett bør du skynde deg å bestille (lenke finnes i bunn på artikkelen).

Disse konsertene i Praha er en del av hennes Rebel Heart turne og som da fokuserer på hennes nyeste album, men forhåpentligvis kommer det noen gamle slagere også som Like a Prayer eller kanskje Like a Virgin!

Madonna konsertene i Praha blir arrangert den 7 november og den 8 november (lørdag og søndag). For mer informasjon om hva som skjer i Praha er det bare å lese rundt videre i Praha guiden vår.

O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9, Tsjekkia

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar