Andrea Bocelli konsert i Praha 2015

Andrea Bocelli konsert i Praha 2015Den fantastiske og verdensberømte italienske tenoren Andrea Bocelli er på turne igjen og vi er så glade for at han velger å legge turen innom Praha og O2 Arena. Hit kommer han nemlig dne 28 juni, så om du ønsker en uforglemmelig kveld i Praha bør du ikke gå glipp av dette!

Det er mye man kan gjøre på en vakker sommerkveld i Praha. En flott aktivtet er å nyte et elvecruise på Moldau med mat og live musikk, men om du har blitt god og varm og fått i deg for lite væske i løpet av dagen kan det kanskje være at du heller drømmer om og lengter etter en skikkelig tsjekkisk ølmiddag. Dette er alt flott og bra, men det er nok mulig at en kveld med Andrea Bocelli vil være enda mer heftig enn de to nevnte aktivitetene. Mannen har solgt over 75 millioner album og vunnet utallige priser.

Turneen hans begynte den 4 april i 2015 og under denne turneen skal han ikke besøke så mange byer, så om du vil få med deg dette bør du legge turen innom enten Praha eller Budapest. Om du skulle ønske å få med deg denne konserten kan du kjøpe billetter på lenken nedenfor. Om du heller vil gjøre noe annet, eller om du ikke er i Praha den 28 juni når Andrea Bocelli kommer, er det bare å lese videre i Praha Guiden for informasjon om severdigheter, andre konserter, utstillinger, museer, aktiviteter og lignende praktisk informasjon.

O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar