Simply Red konsert i Praha

Simply Red PragueSimply Red er på stor kjærlighetsturne i 2015, kjent som Big Love Tour, og så langt er 42 byer planlagt under turneen. En av disse er Praha og kara i Simply Red kommer til Forum Karlin den 26 oktober for å opptre.

Simply Red ble dannet i 1985 og har en flott karriere bak seg. Nå har bandet bestemt seg for å slå seg sammen igjen for en skikkelig festturne høsten 2015 og blant de som blir med på turneen finner du Mick Hucknall, Ian Kirkham, Steve Lewinson, Kenji Suzuki, Kevin Robinson, Dave Clayton og Roman Roth. De fleste konsertene til Simply Red blir arrangert i England og Tyskland, men det blir selvfølgelig noen utskeielser, og en slik utskeielse er når de kommer til Praha. Forøvrig blir den første konserten under turneen arrangert i Odense i Danmark den 20 oktober, mens besøket i Praha finner sted den 26 oktober

Om du vil kjøpe billetter til en av Simply Red konsertene i 2015 kan du gjøre dette hos WorldTicketShop. Hvis du heller ønsker å vite mer om andre ting som skjer i Praha, kan du se på hva som skjer i Praha.

Legg inn en kommentar