Påskemarked i Praha 2015

Det er kanskje ikke like kjent som julemarkedet i Praha, men det er vanlig å arrangere påskemarked også i Praha og det minner i stor grad om julemarkedet. Det betyr at her kan du kjøpe mye god tsjekkisk mat, kjøpe med deg souvenirer og få med deg flotte og spennende programmer på scenen som befinner seg på Gamleby torget i sentrum av Praha.

Påskemarked i Praha 2015

Påskemarkedet i Praha vil i år bli arrangert i perioden mellom 21 mars og den 11 april. Programmet foregår da på gamleby torget i sentrum av Praha og her kan du kjøpe flotte håndlagde egg (dette finner du lite av på julemarkedet), og mye annet som er håndlagd og flott å se på. Det er også konserter, egne programmer for barn og om du skulle kjede deg kan vi selvfølgelig hjelpe til med elvecruise på Moldau, ølmiddag i Praha og andre programmer, så bare les rundt her i Praha Guiden for mer nyttig informasjon.

Om du har tid og lyst kan du også lese om vårmarkedet i Budapest og påskemarkedet i Wien, og så kan du jo svinge innom en av disse byene også på turen om du har tid og mulighet.

Legg inn en kommentar