The Tenors konsert i Praha

The TenorsEr du glad i The Tenors fra Canada har du en gyllen mulighet til å høre dem i Europa, for de skal totalt ha to konserter i Europa i 2015, og den ene av disse blir arrangert i nettopp Praha, i O2 Arena.

The Tenors er en kvartett som ble dannet i 2007 i Canada og den består i dag av Remigo Pereia, Victor Micallef, Fraser Walters og Clifton Murray. Dette er en kvartett som beveger seg innenfor pop og opera sjangeren, så her er kombinasjon av både moderne og litt mer klassisk stil. Blant de mest kjente låtene disse kara synger er The Prayer, Panis Angelecius, Lead With Your Heart, The Perfect Gift, Always There, I Only Know How To Love, Watching Over Me, Instrument of Peace, Because We Believe og mange flere.

Som vi nevnte i introen er det bare to konserter du kan få med deg av The Tenors i Europa i 2015. Først kommer de til Praha den 17 juni for å opptre i O2 Arenaen, og deretter reiser de noen timer videre for å komme seg til Bratislava for å opptre der den 21 juni. Du kan kjøpe billetter til disse konsertene på lenken nedenfor.

O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar