Hoteller nær O2 Arena i Praha

Den mest populære arenaen i hele Tsjekkia for konserter, sportsarrangementer og lignende er O2 Arena, i Praha. Denne har plass til over 17,000 tilskuere, og den ligger litt over 5 kilometer fra indre sentrum i Praha. Her finnes det noen hoteller og leiligheter du kan velge om, og om du leser videre kan du få tips til hvor det kan være verdt å bo hvis du ønsker å bo på et hotell nær til O2 Arena.

Det som kan være praktisk med å bo i dette området er at det er kort vei hjem til hotellet etter konserten i O2 Arena (noe som kan være praktisk hvis begivenheten varer til langt på natt). En annen ting som er praktisk er at det er billigere å bo her ute enn nede i Praha sentrum,, men ved å bruke kollektivtransport kan du veldig enkelt komme deg ned til indre sentrum fra hotellet ditt uansett.

Det beste hotellet nær O2 Arena

Om du ønsker å bo på det som regnes for å være det beste hotellet i nærheten av O2 Arena i Praha er det  Hotel Carol  som er steder du bør booke rom på. Dette har svært gode omtaler på nettet, og beliggenheten er da bare noen hundre meter fra O2 Arena.

Om du derimot kommer med en vennegjeng og dere heller ønsker å bo i en leilighet og på den måten spare penger, samt ha mye mer plass og kos, er Luxury Apartments stedet å booke på. Her finnes det flott interiør, masse plass, og kanskje stedet vi ville booket på om vi var på jakt etter sted å bo nær O2 Arena.

Luxury Apartments near O2 Arena
Luxury Apartments nær O2 Arena

En tredje løsning for deg som heller vil bo på hotell med frokost på tilbudet er Hotel Inturprag. Dette er et familiedrevet hotell som ligger 300 meter fra O2 Arena. Ikke supermasse luksus her, men fungerer veldig bra for de aller fleste, og som sagt kan man enkelt ta seg til sentrum herfra med kollektivtransport hvis man ønsker det.

Om du etter å ha lest dette tenker at det er bedre å bo sentralt, og kanskje bo i enda mer luksus, kan du lese vår artikkel om de beste hotellene i Praha her.

Legg inn en kommentar