Hoteller nær CEZ Arena i Ostrava

Jeg skal til Ostrava for å se på hockey-kamper i CEZ Arena. Kan dere hjelpe meg med å finne hotell som ligger så nært som mulig til CEZ Arena?

Takk for spørsmål,et og selvfølgelig hjelper vi gjerne til. Som du kanskje vet er CEZ Arena den fjerde største hockeyarenaen i Tsjekkia, og byen Ostrava er den tredje største byen i Tsjekkia med omlag 300,000 innbyggere. Av den grunn finnes det også en del hoteller her, men de fleste av disse ligger et lite stykke unna CEZ Arena., som ble bygget i 1989 og er hjemmebanen til HC Vitkovice i dag.

Hoteller nær CEZ Arena i Ostrava

Hvis du ønsker å bo på det hotellet/stedet som ligger nærmest CEZ Arena i Ostrava, er det bare å reservere rom på  Hostel River. Det ligger jo litt i hostel navnet av dette ikke er verdens fineste, men det er det som ligger nærmest til CEZ Arena. Om du derimot ønsker noen flere stjerner finnes det er hotell som heter Hotel Morrison 600 meter fra CEZ Arena. Dette har tre stjerner og er hakket bedre enn Hostel River i allefall, men allikevel ikke blant de beste tre stjerners hotell i verden.

Pension Antica
Pension Antica

Hvis du er villig til å gå noen hundre meter til kommer det to hoteller med tre stjerner som har både bedre omtaler og som ser litt finere ut, og de heter  Pension Antica og Hotel Victoria. Det er nok ikke der Brad Pitt hadde bodd om han kom til Ostrava, men om du ønsker å bo nært til CEZ Arena, er ett av disse fire hotellene stedet du bør bo på.

Om du derimot synes det er viktigere med sentral beliggenhet i Ostrava, samt god service og høy kvalitet, er det hotellet mange regner for å være det beste i Ostrava Mercure Ostrava Center.

Da håper vi du har blitt klokere. Kos dere i Ostrava, og om det er Norge som spiller, så Heia Norge!

Legg inn en kommentar