De 25 beste hotellene i Europa i 2015

De 25 beste hotellene i Europa i 2015Hvilke er de beste hotellene i Europa i 2015? I følge TripAdvisor er Aria Hotel i Praha som eneste hotell i Tsjekkia representert på listen, på en flott 12 plass. Med en så flott plassering kommer hoteller som Four Seasons Hotel Istambul at Sultanahmet, Kempinski Hotel Cathedral Squaret og Lindos Blu bak dem på lista..

De tre hotellene som topper lista over de beste hotellene i Europa er Four Seasons Gresham Palace i Budapest, Hotel Alpin Spa Tuxerhof i Østerrike og Hotel Belvedere som ligger på den italienske kysten Det kan være greit å vite at de to første hotellene, altså Four Seaons i Budapest og Hotel Alpin Spa også er regnet for å være blant de fire beste hotellene i hele verden.

Aria hotellet er et hotell med fem stjerner i Praha sentrum, rett ved Karlsbroa og en kort gåtur fra slottet i Praha. Det som gjør hotellet veldig spesielt er det at hvert eneste rom minner de som bor der om en kjent komponist eller musiker, samtidig som hver eneste etasje i hotellet har en egen stil som jazz, klassisk, moderne eller opera. Høres det ikke spennende ut? Du kan lese mer om hotellet her, eventuelt kan du besøke booking.com for å sjekke priser på hotellrommene samt tilgjengelighet.

Aria Hotel Prague
Tržiště 368/9, 118 00 Praha, Tsjekkia

I fjor skrev vi også en liste der vi nevnte de hotellene i Praha som er våre favoritter med fem stjerner, og du kan lese denne artikkelen her.

Da er det bare å booke hotellrom og andre aktiviteter og moro i Praha. Om du har noen innspill, tanker eller kommentarer, er det bare å skrive i feltene nedenfor! Vi synes alltid det er gøy å høre fra våre lesere.

 

God reise til Praha!

Legg inn en kommentar