Don Giovanni i Praha

Don Giovanni i PrahaNå kan du få med deg den populære operaen Don Giovanni hvis du kommer til Praha mellom 13 februar og 27 juni. I løpet av denne perioden vil stykket bli vist 13 ganger, så er du heldig er du i byen en av gangene forestillingen blir vist.

Don Giovanni er en opera i to akter laget av Wolfgang Amadeus Mozar. Den ble vist første gang i 1787 den 29 oktober og den regnes nå for å være en av de mest kjente av alle verkene til Mozart. Handlingen finner sted i Spania på 1600 tallet i byen Sevilla. Don Giovanni er en skikkelig sjarmør som er glad i damer, og dette fører selvfølgelig til konflikter og problemer.

Hvis du vil få med deg denne kan du se Don Giovanni på følgende datoer i Theatre of the Estates i Praha: 13 februar, 8 mars (to ganger), 4 april (to ganger), 25 april (to ganger), 3 mai, 23 mai (to ganger), 9 juni og 23 juni (to ganger) og i tillegg vil det være forestillinger helt fram til den 23 august. For billetter kan du besøke linken nedenfor.

Billetter: WorldTicketShop

Om du vil vite mer om hva som skjer i Praha kan du trykke her, og om du heller vil gå på opera i Roma, kan du lese mer om operaen i Roma på følgende side.

Legg inn en kommentar