Kiss konsert i Praha

Kiss PragueSupergutta i Kiss kommer til Praha og til O2 Arena i byen den 8 juni i 2015, så om du liker Eric Singer, Gene SImmons, Paul Stanley og Tommy Thayer, er det ingen tvil om at du bør legge turen til byen som gir hjem til Karlsbroen, krutttårnet og andre flotte severdigheter juni.

I løpet av sin turne i Europa der de kommer til å holde enormt mange konserter legger kara i Kiss turen innom Praha, og det er jo stor stas at de kommer hit også. Konserten i Praha blir arrangert den 8 juni, men før de kommer til Praha kommer Kiss også til å legge turen innom byer som BArcelona, Madrid, Hamburg, Berlin,, Wien og Amsterdam.

Om du har lyst til å få med deg denne eller en annen Kiss konsert i 2015 kan du kjøpe billetter til alle disse hos WorldTicketShop.

Vi kan ikke hjelpe til med billetter til Kiss konserten selv, men om du skulle ønske å få med deg en ølmiddag i Praha eller kanskje et elvecruise på Moldau er det noe vi kan hjelpe til med. Les mer om slike og andre aktiviteter i Praha her i vår norske Praha Guide!

Legg inn en kommentar