Volkswagen Praha Marathon 2017

Volkswagen Praha Marathon 2017Den 7 mai er det duket for det tradisjonelle Wolksvagen Praha Marathon i 2017. Har du lyst til å bli med som deltaker?

Volkswagen Praha Marathon er en tradisjon i Praha siden midten av 1990-tallet. Det er et fantastisk marathon og det regnes for å være blant de vakreste i verden. Det er tross alt ikke hver dag et marathon starter på et torg like vakkert som Gamleby torget i Praha, går ved siden av flotte severdigheter som den Astronomiske klokken og der du løper over en bro fra 1300-tallet (som du faktisk gjør når du jogger over Karlsbroa). Du skjønner kanskje at dette er et program du bør få med deg?

Hvis du synes det høres gøy ut med marathon i Praha, kan du lese mer om Volkswagen Marathon i Praha på den offisielle nettsiden.

Andre ting du kan gjøre i Praha

Om du har vært ute å løpt et marathon i Praha fortjener du selvfølgelig å slappe etterpå. Hva med å ta seg et elvecruise på Moldau, bli med på en utflukt til Pilsen eller kanskje nyte en ølmiddag i Praha? Du kan lese mer om disse og drøssevis av andre aktiviteter tilgjengelige i Praha her i vår norske Praha guide.

Legg inn en kommentar