Mai blir en fantastisk måned i Praha

Prague in May 2017

Mai er en fantastic måned uansett, men i år kommer Praha til å ha ekstra mye å by på for deg som besøker byen i den siste vårmåneden i 2017.

Mai er fantastic av mange grunner. Våren står sterkt og temperaturene blir høyere og høyere, og til tider er det nesten fullt sommervær. I tillegg er det grønt og fint ute, og Praha invaderes av turister som lengter ut etter en lang vinter. Men, i Praha er det mange andre grunner til å besøke byen i tillegg til klima og vår. I 2017 kommer det nemlig til å skje utrolig masse annet i 2017, og her er noen av høydepuntkene for deg som kommer til byen i 2017.

Allerede i skrivende stund invaderes Praha av folk som synes det er utrolig gøy å løpe maraton. På søndag blir nemlig det årlige Praha maraton arrangert i Praha, og det er et kjempehøydepunkt for de som liker å løpe.

Hva skjer i Praha i mai 2017
Praha i mai 2017

Noen dager etter maratonet, kommer en storhet innenfor klassisk musikk til Praha. Det er nemlig Andre Rieu som skal opptre i byen den 12 mai. Vi har allerede skrevet om denne konserten og andre begivenheter i Praha, så du kan lese mer om dem også ved å se hva som skjer i Praha.

Når Andre Rieu har reist fra byen, kommer Lord of the Dance til å følge opp med enda heftigere show. Og om det ikke var nok, blir det nok enda mer adrenlin og svette hender når Cirque du Soleil skal opptre i mange kvelder på rad i midten av mai måned. Det er sirkus i høyeste klasse, så om du har lyst til å sitte med hjertet i halsen, er dette kanskje forestillingen for deg.

Når sirkuset er over fortsetter moroa. Den 22 mai kommer Deep Purple til å opptre i O2 Arenaen i Praha, og bare to dager etterpå er det klart for Depeche Mode konsert. Etter dette kommer Rammstein som skal opptre to ganger i Praha.

Om du synes dette høres spennende ut, kan du kjøpe billetter til de forskjellige konsertene hos Viagogo.

Ønsker du derimot å få med deg andre programmer i Praha som et elvecruise med middag, med lunsj eller kanskje med sightseeing, lønner deg seg å booke så raskt som mulig. Vil du nyte en lekker ølmiddag eller kanskje bli med på en utflukt, bør slike programmer også reserveres så raskt som mulig. Du kan lese mer om disse aktivitetene her i vår Praha Guide, og vi kan selvfølgelig også hjelpe deg med å få reservasjonene du ønsker deg i orden.

Men det skjer enda mer!

Så langt har vi bare nevnt et maraton og masse konserter. Men, noe som faktisk tiltrekker seg enda flere folk er den årlige ølfestivalen i Praha som foregår i mai hvert år. Den varer i to og en halv uke og her kan du smake på mange liter på tsjekkisk øl fra de mest kjente produsentene.

Som du skjønner har du mye å glede deg til i Praha i mai 2017. Har du ellers spørsmål eller tips om andre aktiviteter verdt å få med seg er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Legg inn en kommentar