Nå kan vi ordne med limousin transport fra flyplassen i Praha!

flyplass transport i PRaha med limousin

flyplass transport i PRaha med limousinVi har nettopp oppdatert vår side om flyplass transport i Praha. Ikke bare er prisene satt ned, men vi har i tillegg tilført nye tjenester på siden, limousin transport!

Høres det kanskje litt spennende ut å ha en lang og flott limousin som venter på deg i flyplassen i Praha? Eller er du mer i humør for en tradisjonel taxi som venter deg på flyplassen? Uansett hva du er gira på, så har vi løsningen! Du kan lese mer om de forskjellige flyplass transport mulighetene i Praha på vår side om flyplass transport, og det er bare å gå i gang og sende avgårde din bestilling så fort som mulig hvis du ønsker dette planlagt på forhånd!

For deg som ønsker transport med en limousin kan du velge mellom en Hummer eller en Lincoln. Prisen er ganske forskjelig mellom de to, men det er også plass til mange flere passasjerer i en Hummer. Du finner mer informasjon om disse og selvfølgelig også priser på vår flyplass transport side.

Trenger du hjelp med andre programmer for å gjøre resten av oppholdet i Praha topp, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med ølmiddag i Praha, elvecruise på Moldau, utflukter og mye mer!

Se deg rundt i vår norske Praha guide, og ha en flott reise til Praha!

Legg inn en kommentar