Robbie Williams konsert i Praha 2017

Robbie Williams konsert i Praha 2017Det kommer til å ta helt av den 19 august på Letnany flyplassen utenfor Praha. Det er ikke på grunn av et fly, men fordi Robbie Williams kommer til å være der.

Robbie Williams har vært i Praha mange genger, og det er alltid stappfullt og full fest når den britiske herremannen kommer til den tsjekkiske hovedstaden. Den 19 august klokka 16.00 kommer Robbie Williams til å entre scenen på Letnany flyplassen, og om du har lyst til å være der kan du bruke billettlenken litt lenger ned i artikkelen for å kjøpe deg billetter.

Det kommer til å bli arrangert mange flotte konserter i Praha denne sommeren. Guns N Roses, Depeche Mode og Deep Purple kommer alle til å opptre i Praha denne sommerne, men for den generelle turisten er det allikevel mye mer interessant med daglige programmer som elvecruise på Moldau, ølmiddag med deilig tsjekkisk mat eller kanskje med en guidet tur med norsktalende guide i Praha? Uansett hva du er interessert i kan du lese mer om det her i vår norske Praha Guide.

Robbie Williams Praha 2017

Letnany Airport
19 august, 16.00

Billetter: Viagogo

Hvis du vil kjøpe billetter til Robbie Williams konserten i Praha er det bare å trykke på lenken ovenfor og søke på Robbie Williams.

Listen over artister som kommer til Praha sommeren 2017 er flott, men sammenlignet med listen over spennende artister som skal opptre i London eller listen over konserter i Paris er den allikevel beskjeden. Men, det er vel ikke noe særlig mer å forvente, Praha er tross alt en svært liten by sammenlignet med giganter som London og Paris.

Legg inn en kommentar