Deep Purple concert in Prague

Den 22 mai er det duket for Deep Purple konsert i Praha. Mai er en fantastisk måned med mye på kalenderen, men dette er uten tvil ett av høydepunktene.

Deep Purple er et band med en lang historie innenfor rockemusikken. Bandet ble grunnlagt på slutten av 1960-tallet og bestod da av Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Jon Lord, Ian Paice og Roger Glover. Siden det har bandet endret seg mye, og når de kommer til Praha i 2017 er medlemmene Ian Gillan, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey og Ian Paice. Det har som du ser endret seg litt, men musikken og stilen er den samme, og heldigvis har bandet opplevd en ny oppsving i popularitet etter at de slapp albumet Now What?! i april 2013.

Deep Purple konsert i Praha 2017
Deep Purple konsert i Praha 2017

Under sin Europa-turne i 2017 vil Deep Purple besøke mange spennende byer i Europa. Men, det er vel ingen tvil om at høydepunktet blir når bandet kommer til sentral-Europas perle, Praha. Her skal de opptre den 22 mai i O2 Arena, og det kommer til å bli topp. Har du i tillegg lyst til å få med deg andre spennende programmer når du er i Praha kan vi hjelpe deg med mange forskjellige elvecruise, guidede turer, ølmiddag og andre spennende aktiviteter. Det er bare å lese rundt her i vår norske Praha Guide, så er vi overbevist om at du kommer til å finne noe av interesse.

Deep Purple Praha 2017

O2 Arena
22 mai, 20.00

Billetter: Viagogo

Har du lyst til å få med deg Deep Purple konserten i Praha kan du kjøpe billetter til den på lenken ovenfor. Om du skulle være i tvil og heller ville se på Deep Purple i Wien, Zagreb, Paris, Amsterdam eller en annen by i Europa finner du billetter også til de konsertene på siden ovenfor.

Visste du at Deep Purple har vært i Praha flere ganger tidligere. De var blant annet innom byen i 2010, men da var det en trist høstdag. Forhåpentligvis blir det en mye flottere vårdag den 22 mai når bandet kommer til byen på nytt!

Legg inn en kommentar