Guns N’ Roses konsert i Praha

På den amerikanske nasjonaldagen er det duket for en Guns N Roses konsert på Letnany flyplassen i Praha. Har du lyst til å få med deg denne konserten?

Guns N’ Roses kommer til å reise verden rundt i 2017. For øyeblikket er de i Japan, men de skal også innom flere andre kontinenter før de ender opp i Europa sent i mai 2017. Her skal bandet opptre i blant annet Lisboa, Paris, Roma, London og Stockholm. Høydepunktet for tilhengerne i Praha blir allikevel helt klart når bandet kommer til byen den 4 juli. Konserten vil bli arrangert den 4 juli og den forventes å starte rudnt 18.00 på kvelden. Du kan kjøpe billetter til denne konserten og til alle andre Guns N Roses konserter i Europa på lenken du finner nedenfor.

Guns N Roses konsert i Praha 2017
Guns N Roses konsert i Praha 2017

Guns N Roses Prague 2017

Letnany Airport
4 juli, 18.00

Billetter: Viagogo

Etter at Guns N Roses har opptredd i Praha kommer de til å reise videre til Paris der de skal opptre på Stade de France. Dette blir en populær konsertarena i sommer, for ikke bare skal Guns N Roses opptre der, men det skal også Coldplay og U2 opptre denne sommeren. Etter konserten i Paris reiser bandet sa mot øst igjen og de skal da besøke en by bare noen få timer fra Praha, nemlig Wien i Østerrike. Du finner billetter til alle disse konsertene på siden vi henviste til ovenfor.

Om du heller vil dra på et hyggelig elvecruise i Praha eller kanskje bli med på en fin og festlig ølmiddag kan du lese mer om disse og andre aktiviteter i Praha her i vår norske Praha Guide.

Legg inn en kommentar