Tsjekkisk ølfestival 2017

Czech Beer Festival

Den årlige ølfestivalen i Praha uteblir selvfølgelig ikke i 2017. Om du ønsker å kombinere herlig vårvær i Praha med lokalt øl er dette en perfekt mulighet.

Den Tsjekkiske ølfestivalen i 2017
Den Tsjekkiske ølfestivalen i 2017

Mai er en fantastisk måned i Tsjekkia og i Praha. Vanligvis skinner sola, det er godt og varmt og det er en perfekt måte å dra på elvecruise på Moldau på, nyte en god ølmiddag og kanskje bli med på en guidet tur. Men, i tillegg er også mai måneden for den årlige ølfestivalen. Denne varer i 2 1/2 uke og er en fantastisk fest med konserter og selvfølgelig det beste av det beste av tsjekkisk øl.

I 2017 kommer ølfestivalen til å bli arrangert i perioden mellom 12 mai og 28 mai. Den arrangeres på Letenska Plan. Hvis du ønsker å vite mer om festivalen finner du mer informasjon i denne artikkelen på vår engelske side.

Om du ikke gidder å dra på ølfestivalen i Praha er det fortsatt mye annet å gjøre. Du kan lese om mange andre spennende aktiviteter og severdigheter i Praha her i vår norske Praha guide! Glem heller ikke at den 12 mai som er datoen for åpningen av ølfestivalen kan du også få med deg en Andre Rieu konsert i Praha. Les mer om den konserten og andre ting som skjer i Praha her i Praha guiden!

Legg inn en kommentar