Når blir det julemarked i Praha i 2017?

Prague Christmas market 2017

Vi har nettopp begynt 2017, men mange er allerede ute etter datoer for julemarkedene i Praha i 2017? Kanskje litt i tidligste laget kanskje?

Det er ikke vanskelig å forstå at du ønsker å legge turen til Praha og Tsjekkia før jul i 2017 for å få med deg julemarkedene byen har å by på. Selve byen i seg selv er en perle, og har du enda ikke fått med deg en guidet tur i Praha, et elvecruise på Moldau eller kanskje vår tsjekkiske ølmiddag er dette sånne ting du bare må få med deg. Men, det samme kan også sies om julemarkedene i byen. Har du ikke sett og opplevd de enda er 2017 ditt år!

Men, når må du komme til Praha for å få med deg årets julemarkeder? Det er et godt spørsmål som vi ikke kan gi deg et godt svar på enda.

Julemarked i Praha i 2017
Julemarked på Gamleby-torget i Praha – Kajano / Shutterstock

Datoer for julemarked i Praha i 2017

Disse datoene er som sagt ikke offisielle enda, og vanligvis blir de ikke bekreftet før et lite stykke utpå høsten. Men, om du kommer til Praha i desember bør du garantert få dem med deg. Vil du heller gamble litt kan du bestille flybilletter i november, men da er det en relativ høy risikofaktor med i spillet. Basert på tidligere år tror vi at julemerkedene i Praha vil åpne mellom 24 november og 29 november en gang, men vi kan selvfølgelig ikke garantere noe!

For å få en oppdatering så fort vi har datoene klare kan du følge oss på Facebook eller lage et bokmerke på denne siden så du kan komme tilbake senere!  Og glem for all del ikke at du har også kan lese om mange andre severdigheter i Praha, spennende aktiviteter, anbefalte hoteller og annen nyttig informasjon! For mer informasjon om hva som skjer i Praha nå og i framtiden kan du også sjekke vår hva skjer i Praha artikkel!

Legg inn en kommentar