Enrique Iglesias konsert i Praha

Bare seks dager før jul er det duket for storkonsert med Enrique Iglesias i Praha. Høres det spennende ut? Her finner du mer info om konserten!

Praha kan regnes for å være en heldig by som får besøk av Enrique Iglesias før jul. Det er garantert mange andre byer som gjerne ville fått besøk av denne stjerna, men de eneste som får det er Praha, Wien og Krakow. En litt uvanlig liste ettersom de fleste heller ville besøkt London, Amsterdam og Paris, men for oss som bor i sentral Europa (som vi liker å kalle dette området) er det mye hyggligere at Enrique kommer til Praha, Wien og til Krakow.

Den siste av disse byene han besøker er Praha der konserten blir arrangert den 18 desember. Den har planlagt start satt til 20.00 og stedet for konserten er Tesla Arena. Det kommer nok til å bli fullt, så om du skulle ha lyst til å få med deg konserten bør du skynde deg å kjøpe billetter. Har du derimot ikke mulighet til å få med deg konserten kan du eventuelt reise på dagstur til Wien (du kan leie deg en bil) og så får du med deg Enrique Iglesias konserten i Wien den 14 desember. Bilturen tar cirka 3 timer, så det er ikke så ille i det hele tatt.

enrique-iglesias konsert i Praha

Enrique Iglesias konsert i Praha

Tesla Arena
18 desember, 20.00

Billetter: Viagogo

Om du ønsker å gjøre noe annet som kan få deg i julestemning må du uten tvil besøke julemarkedene i Praha. Men, de har du sikkert lest masse om allerede, og har du det anbefaler vi også at du drar på elvecruise på Moldau eller prøver vår tsjekkiske ølmiddag, to andre programmer som garantert vil falle i smak.

Du kan lese mer om disse og mye mer her i vår norske Praha Guide. God reise!

Legg inn en kommentar