Andre Rieu konsert i Praha (2017)

Kom til Praha for å få med deg hans konsert i byen den 12 mai i 2017. Her kan du lese mer om konserten, om billetter og annen info du kanskje har bruk for.

Du kan ha flere grunner til å komme til Praha i mai 2017. En festival som drar flere folk til byen enn det Andre Rieu konserten vil gjøre er ølfestivalen. Den Tsjekkiske ølfestivalen varer i over to uker hvert eneste år, og kommer du til Praha den 12 mai kan du få gleden av å få med deg åpningen av ølfestivalen og Andre Rieu konserten på samme dag. Men, hvorfor lide på grunn av dette? Få med deg Andre Rieu den 12 mai og så har du derimot 15 dager igjen der du kan besøke ølfestivalen for å få med deg alt som skjer der. Glem ikke å sjekke vår kalender som viser og forteller deg om hva som skjer i Praha for informasjon om slike og andre arrangementer.

Andre Rieu konsert i Praha i 2017
Andre Rieu konsert i Praha i 2017

Om du velger å få med deg både Andre Rieu og ølfestivalen eller om du bare velger en av disse er det samme for oss. Det vi uansett håper er at du vil få en fantastisk tid i Praha uansett hva du velger til syvende og sist!

På lenken nedenfor vil du finne en side der du kan kjøpe billetter til Andre Rieu konserten i Praha. Men, du kan også kjøpe billetter til alle andre Andre Rieu konserter i 2017 som hans konserter i Amsterdam, Brussel, Paris og lignende spennende byer.

Andre Rieu konsert i Praha i 2017

O2 Arena Prague
12 mai, 2017

Billetter: Viagogo

Glem for all del ikke at vi også kan hjelpe deg med mye annet spennende i Praha. De mest populære programmene vi hjelper til med er lunsj cruise og middagscruise på Moldau, men er du glad i øl har vi også spesielavtale med bryggeriet i Praha som brygger byens sterkeste øl. Der er du invitert på tsjekkisk ølmiddag som består av tre retter og tre øl, så gå ikke glipp av den godbiten heller. Les mer om alt dette og mye mer i vår norske Praha Guide. God reise!

Legg inn en kommentar