Stå på skøyter i Praha sentrum

Stå på skøyter i Praha sentrumNår vinteren banker på døra er det mange som er usikre på hva man kan gjøre i Praha. Mange har hørt om julemarkedet og kommer til byen av den grunn, men her er en artig aktivitet til du kan være interessert i, for hadde det ikke vært hyggelig å gå litt på skøyter i Praha sentrum?

Det finnes flere skøytebaner og isbaner undt i byen, både innendørs og utendørs. Allikeel er den aller mest kjente og mest populære utendørs temporære isbanen å finne på Ovocny trh (Ovocny plassen). I 2014 åpner sesongen den 6 desember og deretter er det bare å komme hit hver dag fram til 31 januar, da det er tid for å fjerne skøytebanen igjen. Det er gratis å bruke selve banen, men om du trenger å låne skøyter må man betale litt for dette, men absolutt ikke noen dyre dommer man må betale for det.

Høres det fristende ut? Les mer om hva som skjer i Praha og finn ut hva det er du ønsker å få med deg når du er i Praha!

[stbpro id=»warning»]Dessverre har de lokale myndighetene i Praha bestemt seg for å kansellere/avlyse skøytebanen på Ovocny plassen i 2014/2015 så om du besøker området vil du ikke finne skøytebane i det hele tatt, så dermed er konklusjonen at du bør finne på noe annet. Det finnes en annen skøytebane i nærheten på følgende adresse: Veřejné hřiště Na Františku, Kozí, 110 00 Praha 1[/stbpro]

Legg inn en kommentar