Restauranter åpne i Praha 24 desmber

Jeg kommer til å være i Praha på julaften og lurer på om det er noen restauranter åpne i byen denne dagen og på kvelden? Kan dere hjelpe?

Det er mange restauranter som er stengt i Praha på julaften, men det er selvfølgelig også noen unntak. En generell ting som kan være grei å vite er at finere hoteller med restauranter som regel har disse åpne, så det er en mulig, men om du ønsker å komme deg ut fra hotellet for å spise middag på en finere restaurant på julaften, finner du tre muligheter nedenfor.

Bily Konicek (Staroměstské náměstí 548/20, 110 00 Praha – Staré Město)

Bily Konicek (White Horse) er en restaurant som har åpent fra 11.00 til 01.00 på julaften. Den ligger svært sentralt, ikke langt fra Gamleby torget. Her har man en god kombinasjon av lokale retter og internasjonal mat, og her er det høy kvalitet og god stemning. En god mulighet!

Chagall’s Restaurant (Kozi 5, Old Town, Prague 1)

Chagall’s Restaurant er enda en restaurant som ligger sentralt i Praha. Dette er et sted med gode hamburgere, lekre pastaer og gode desserter, altså et relativt internasjonalt preg. På julaften er restaurant åpen fra 11.00 og fram til midnatt.

Julemiddag i Praha
Como Restaurant er åpen 24 desember i Praha

COMO Restaurant (Václavské náměstí 818/45, 110 00 Praha 1)

COMO Restaurant er en stilig og restaurant med stil og klasse rett ved Wenceslasplassen i Praha. Her finnes det mye middelhavsretter, men du kan også få tsjekkisk mat med høy kvalitet. På julaften har de spesiell julemeny som man kan be om, og du kan finne denne her.

Ikke glem at du må bestille bord hvis du ønsker å spise ute i Praha på julaften, så om noen av de nevnte restaurantene skulle høres interessante ut anbefaler vi at du tar kontakt for å ordne med bordreservasjon så raskt som mulig.

Legg inn en kommentar