Netflix har kommet til Tsjekkia!

Da har Netflix endelig kommet til Tsjekkia, noe som betyr at House of Cards, Lilyhammer, Orange is the New Black og lignende serier, samt drøssevis av filmer, nå kan ses på Netflix mens du er i Tsjekkia.

Du vil kanskje ikke ha like stor glede av dette som nordmann i Tsjekkia som det tsjekkerne selv har. Innholdet er nemlig ganske annerledes på tsjekkisk Netflix i forhold til norsk Netflix og kanskje det man vil savne mest er den norske tekstingen, men allikevel er dette kjempeherlig og det betyr at du i allefall kan følge med på dine favorittserier også i Tsjekkia. Og siden de fleste nordmenn er svært så gode i engelsk skaper det vel ikke så store problemer å måtte se på litt innhold med engelsk teksting en gang i blant?

netflix in Czech RepublicOm du allikevel skulle ønske å se på norsk Netflix mens du er i Praha og i Tsjekkia kan denne artikkelen fra IP Guiden muligens hjelpe deg noen skritt i riktig retning. Det som også kan være interessant å vite er at du ved å følge tipsene i artikkelen ovenfor også kan sprette mellom ulike Netflix regioner, så hvis du følger med på hva som blir lagt til av nye filmer og serier i Netflix regioner verden rundt kan du slik sprette mellom regioner og se alt mulig av innhold online enkelt og greit.

Om du skulle være interessert i Tsjekkisk Netflix for eksempel og kanskje befinne deg utenfor Tsjekkia kan du slik ved å få deg en tsjekkisk IP adresse enkelt se Netflix i Tsjekkia fra over alt ellers i verden. Et eksempel på en slik VPN tilbyder som hjelper deg med dette er HideMyAss. Hvis du tegner et abonnement hos dem og laster ned programvaren kan du enkelt koble deg til server i Tsjekkia og starte tittinga med en gang. På samme måten kan du koble deg til server i England og se engelsk Netflix. Mer informasjon om dette og nye filmer som blir lagt til på Netflix finner du på netflix.fromabroad.org.

[stbpro id=»info»]Tsjekkia var bare en av 130 nasjoner som fikk tilgang til Netflix den 6 januar i 2016. I tillegg til Tsjekkia fikk gode naboer som Slovakia og Polen også tilgang til Netflix, i tillegg til nasjoner som Sør-Korea, Ungarn, Romania, Bulgaria, Sør-Afrika og Russland.[/stbpro]

[stbpro id=»warning»]Det er fortsatt svært begrenset med innhold på Tsjekkisk Netflix, men med tiden vil nok mer innhold komme, samt at det vil bli bedre teksting på tsjekkisk og lignende![/stbpro]

Legg inn en kommentar