ACDC konsert i Praha i 2016

ACDC konsert i Praha i 2016Bare tre dager etter ACDC konserten i Wien er gamlingene på plass i Praha der de skal ha en konsert på Letnany flyplassen, rett utenfor byen. Her kommer det til å bli fullt og masse folk, så om du vil få med deg denne godbiten av en konsert kan det lønne seg å få tak i billetter så raskt som mulig!

For å kjøpe deg billetter til konserten anbefaler vi at du besøker WorldTicketShop der du kan kjøpe second-hand billetter på en rask og trygg møte. Om du heller vil få henda i en ACDC CD eller kanskje en t-skjorte eller andre morsomme effekter er Amazon.com butikken å besøke. Konserten blir forøvrig altså arrangert den 22 mai med start 20.00.

Og når du først er i Praha må du ikke glemme å få med deg et herlig elvecruise, en hyggelig ølmiddag eller det å vandre over kjenter severdigheter som Karlsbroa eller det å gå inn i den vakre Vituskatedralen.

Bare noen uker etter ACDC konserten kommer det til å skje noe som interesserer den vanlige tsjekkeren mye mer enn ACDC konserten og det er fotball EM. Det blir nemlig arrangert i Frankrike og med Tsjekkia representert kommer folka i Praha til å sitte klistret til sine skjermer i denne perioden. Tsjekkia er i en vanskelig gruppe, men ingenting er umulig så vi håper de drar med seg mange poeng og kommer seg til sluttspillet. Hvis du vil se fotball EM på norsk TV i utlandet er dette artikkelen du bør lese.

Da håper vi du er klar for fotball EM, for ACDC og for Praha. Er det noe mer er det bare å lese rundt her i vår norske Praha Guide og så håper vi du finner det du er på jakt etter.

[stbpro id=»info»]Vi glemte også å skrive at om du er ACDC fanatiker som ønsker å se alt som handler om AC/DC har du muligheten til å se dokumentaren ACDC In Performance på Hulu, en tjeneste noe ala Netflix, bare med ferskere TV serier og materiale tilgjengelig. Les mer om dette her.[/stbpro]

Legg inn en kommentar