Julemarked i Praha i 2015

Da er det oktober og det betyr at det bare er en måned igjen og så er det slutten på november og da er tiden inne for å dra på julemarkeder rundt i Europa! Men, når åpner julemarkedene i Praha? Julemarked i Praha i 2015

Tidspunkter for julemarkeder er alltid litt usikre og de endrer seg ofte. Noen steder åpner de først i starten på desember og noen steder avsluttes de rett før julaften. Men, heldigvis er Praha litt snillere når det gjelder åpningstider, så derfor åpner julemarkedene i Praha på Wenceslas plassen og på det store torget allerede 28 november og de varer helt fram til 6 januar.

På disse markedene kan du kjøpe alt mulig snacks, men aller viktigst er kanskje muligheten til å smake deilig julegløgg som er laget av ekte vin, spise god pølse, drikk tsjekkisk øl og selvfølgelig kjøpe keramikk, porselen og lignende.

Det er altså bare å glede seg til julemarkedene i Praha og om du ønsker hjelp med andre aktiviteter som elvecruise på Moldau, ølmiddag eller lignende er det bare å ta kontakt med oss!

God reise til Praha og en riktig god jul!

Legg inn en kommentar