Katy Perry konsert i Praha

Katy PerryKaty Perry er på verdensturne og heldigvis kommer hu også til Praha. Hit kommer hun 23 februar, men hu blir ikke lenge, for den 24 februar står hu allerede på scenen i Krakow.

Katy Pery started sin karriere med albumet Kate Hudson i 2001 og siden har det bare gått oppover og oppover. Turneen hun er på nå handler først og fremst om albumet Prism og turneet som startet 7 mai i år kommer til å vare helt fram til våren 2015, der en av de siste konsertene hennes faktisk blir i Oslo. Nok om det, poenget er i allefall at den 23 februar kommer hu til Praha, og selvom hu kanskje ikke har tid til å bli med på elvecruise på Moldau, får hu forhåpentligvis tid til å se på de flotte severdighetene Praha har å by på.

Selve konserten blir holdt i o2 Arena i Praha og der kommer det til å bli stappfullt, så om du ønsker å få med deg konserten bør du ikke drøye for lenge. Du kan forøvrig kjøpe second-hand billetter på siden du ser lenket til nedenfor.

Da er det bare å gjøre seg klar. Les videre i Praha Guiden for informasjon om hva som skjer i Praha og annen info som virker interessant i forkant av reisen til Praha.

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar