Swing festival i Praha

Grace KellyI Praha er det snart tid for den årlige Swing festivalen, og i år blir den arrangert for 17 gang. Det kommer mange storheter til festivalen, men den største og den mest kjente av dem alle er den Amerikanske Grace Kelly.

Grace Kelly vil få æren av å åpne hele arrangementet den 13 november. Hu er en unik musiker og et stortalent. Hu skrev sin første sang da hun kun var 7 år gammel og hu slapp sitt første album da hun var 12 år. Hu hadde også innen den tid opptredt over 600 steder verden rundt.

Hun har vunnet enormt mange priser og nå kan du altså få med deg dama når hu kommer til Swing festivalen i Praha. Etter at hu forlater scenen kommer mange andre spennende band og artistert til å opptre, så om du er en swing entusiast må du ikke gå glipp av dette.

Swing festivalen i Praha blir arrangert den 13 og den 14 november i National House of Vinohrady, et flott lokale. En to dagers billett til arrangementet koster kun 1300 CZK, så dette bør kunne gå greit for de fleste.

Om du ønsker å vite mer om arrangementet kan du finne informasjon på dets hjemmeside. Om du heller vil lese om andre programmer i Praha, altså finne ut hva som skjer, trykk på lenken og bli orientert.

Legg inn en kommentar