Høydepunkter i Praha i 2015

Det kommer til å skje mye spennende i Praha i 2015 og hvor bra du kommer til å føle deg i Praha har først og fremst med deg selv å gjøre, for Praha gjør alt som står i byens makt for å få deg til å stortrives.
Høydepunkter i Praha i 2015

Hvert år arrangeres det mange festivaler i Praha som er høydepunkter for alle som stikker innom. Den mest populære er kanskje den årlige ølfestivalen som i 2015 blir arrangert fra 7 mai til den 23 mai. Du kan lese mer om denne her, men det er garantert et høydepunkt. I den samme perioden som ølfestivalen blir arrangert er det også tid for VM i ishockey, så om du som nordmann vil legge turen innom for å heie på Norge er det jo en fantastisk mulighet til å se ishockey og besøke Tsjekkia samtidig.

Er du litt mer kultur og musikkinteressert er den årlige vårfestivalen som blir arrangert fra 12 mai til den 3 juni et godt alternativ. Her er det klassisk musik, ballett og flotte operaforestillinger daglig i Praha.

Og så er det selvfølgelig drøssevis av kjente artister som kommer innom Praha også i 2015. Denne listen vil nok vokse seg større utover året, men per dags dato er noen av de store høydepunktene på kalenderen konsertene med Ed Sheeran, Sting, Katy Perry, Roxette, Andre Rieu, Nickelback og Andrea Bocelli.

Det er flott med konserter, men kanskje det som trekker aller flest nordmann til Praha hvert år er julemarkedene som åpner i slutten av november eller helt i starten på desember hvert år. Vi vet fortsatt ingenting om tidspunkter for julemarkedene i Praha i 2015, mens så fort vi vet noe legger vi ut informajon om det på følgende side!

Da håper vi du har blitt inspirert, og om det er noe mer utover dette vi kan hjelpe til med som ølmiddag, tur på Moldau eller kanskje folklorekveld, er det bare å lese rundt i Praha guiden og ta kontakt!

Legg inn en kommentar