Green Day konsert i Praha i 2017

Den 22 januar er det duket for Green Day konsert i Praha. Det er dagen etter deres konsert i Krakow og bare tre dager før de kommer til tigerstaden for å opptre i Oslo.

Green Day er ett av tidenes mest populære band og de har vært på tronen i utrolig lang tid. Selv er vi ikke de som hører på Green Day mens vi jobber, men samtidig kan vi innrømme at låta Basket Case fortsatt får oss til å smile. Om den klarer å få fram et smil på ditt ansikt også kan du raskt finne ut av, for nedenfor har du muligheten til å høre på låte mens du ser på musikkvideo på YouTube. Om låta klarer å lure fram et smil hos deg også er det kanskje et tegn på at du bør komme til Praha for å få med deg Green Day konserten i byen den 22 januar i 2017?

Green Day Praha 2017

Green Day konsert i Praha i 2017Dato: 22 januar
Arena: Tesla Arena
Tid: 19:00
Billetter: Viagogo

Ovenfor finner du informasjon om når konserten blir arrangert, hvor den blir arrangert, når den starter og du finner også en side der du kan kjøpe billetter til denne fantastiske konserten. Synes du det er kaldt i Praha i januar vil du garantert få varmen i deg om du kommer på denne konserten.

Om du har tid til overs er det mye annet å gjøre i Praha også. Selvom det er kaldt er det alltid hyggelig med et elvecruise i Praha, og blir du sulten er den tsjekkiske ølmiddagen alltid en slager. Ha en flott tid i Praha, og om du er Green Day fanatiker kan du jo vurdere en tur til Krakow også for å høre på bandet kvelden i forveien også!

Legg inn en kommentar