Depeche Mode konsert i Praha i 2017

Ett av de store høydepunktene i Praha i 2017 blir konserten med Depeche Mode. Vil du vite mer om Depeche Mode konserten i Praha? Les videre.

Depeche Mode konserten i Praha kommer til å bli arrangert i mai i 2017. Dette er en måned som tiltrekker drøssevis av turister. Mange fra Norge kommer for å nyte deilig vårvær og smake på tsjekkisk øl, men mange tusen turister kommer til byen for å oppleve den årlige ølfestivalen som varer i flere uker i mai hvert år. Kanskje du skal kombinere disse opplevelsene i 2017?

Depeche Mode konserten i Praha blir arrangert på Eden Arena (som tidligere het Synot Tip Arena). Datoen er 24 mai og konserten skal i teorien starte klokka 19.00. Om du skulle ønske å få med deg begivenheten kan du kjøpe billetter til denne og andre Depeche Mode konserter i Europa på siden vi henviser til nedenfor.

I tillegg til å opptre i Praha kommer Depeche Mode også til å besøke Bratislava, Budapest, Nice, Amsterdam, Antwerpen, Stockholm, København og flere andre byer.

Depeche Mode konsert i Praha i 2017
Ivica Drusany / Shutterstock.com

Turneen til Depeche Mode kommer i forbinelse med lanseringen av deres nye album Spirit som skal slippes våren 2017. Du bør derfor kjøpe denne og høre på musikken i forkant av konserten, slik at du kan synge med og nynne på melodiene sammen med det engelske bandet.

Depeche Mode konsert i Praha i2017

Sted: Eden Arena
Tid: 24 mai, 19.00

Billetter: Viagogo

Har du tid til overs bør du absolutt traske noen runder rundt i Praha sentrum også. Besøk Vituskatedralen, gå en tur innom Tyn katedralen og selvfølgelig bør du spasere over Karlsbroa. Du kan lese mer om disse og andre severdigheter i Praha her i vår norske Praha Guide. Om du skulle ønske å oppleve et elvecruise på Moldau i tillegg hjelper vi gjerne til med det også. God reise!

Legg inn en kommentar