VM 2018 kvalifisering: Tsjekkia – Norge

Den 11 november er det klart for VM kvalikk kamp mellom Tsjekkia og Norge i Praha. Kampen starter høyst sannsynlig 20.45 og det kommer til å bli ulidelig spennende.

Både Tsjekkia og Norge har endt opp i en tøff VM kvalikk gruppe. Begge lag hadde en tøff start i september der Norge tapte suverent 3-0 mot Tyskland, mens Tsjekkia bare klarte 0-0 hjemme mot Nord-Irland. Før Tsjekkia og Norge skal spille i Praha den 11 november er det tid for to kamper i oktober for hvert lag, og hvordan Tsjekkia og Norge kommer til kampen i november avhenger i stor grad av resultatene i oktober.

Norge skal først til Aserbajdsjan for å spille mot dem den 8 oktober, og derimot reiser de hjem til Norge for å ta i mot San Marino den 11 oktober. Tsjekkia på sin side reiser først til Tyskland for å spille der den 8 oktober og deretter går turen til Tsjekkia for å spille hjemme mot Aserbajdsjan den 11 oktober. De fleste er enige om at Norge bør komme til kampen mot Tsjekkia med 6 poeng, mens Tsjekkia forventes å ha 4 poeng (tap mot Tyskland, seier mot Aserbajdsjan). Men, Aserbajdsjan kan overraske, så om Norge ikke vinner på bortebane eller Tsjekkia får problemer på hjemmebane skulle ikke overraske oss.

Tsjekkia mot Norge i Praha den 11 november

Tsjekkia mot Norge den 11 november

Om du skulle ha lyst til å være på stadion for å se på kampen kan du kjøpe billetter hos Viagogo. De er ganske dyre der, så det finnes helt klart billigere løsninger andre steder, men det er i allefall en løsning.

Når du kommer til Praha håper vi selvfølgelig at du benytter anledningen til å dra på ølmiddag i byen, kanskje dra på et elvecruise, samt bli med på en guidet tur. Det er bare å lese rundt om dette og mye mer her i vår norske Praha Guide.

Se Tsjekkia – Norge på nettet

Det finnes forskjellige måter å se kampen online på. Den tsjekkiske kanalen CTV viser kampen online, så om du er i Tsjekkia kan du enkelt se den gratis på deres nettsider. For å se den på tsjekkisk TV fra Norge må du følge instruksjonene i denne artikkelen. I Norge kan du se kampen på Dplay og det krever et abonnement, men det er verdt pengene hvis du er fotball-interessert. Er du i utlandet og vil se Dplay er det bare å besøke norsktviutlandet.no.

Vi ønsker deg en god reise til Praha og håper du koser deg med byen og kanskje en norsk seier mot Tsjekkia den 11 november.

Legg inn en kommentar