En utstilling om døden

Godmother DeathI denne utstillingen i Czech Museum of Music kan du se og oppleve døden på en måte du enda ikke har gjort det. Her kan du nemlig se på døden gjennom et kunstner perspektiv.

ANår du besøker denne utstillingen kan du nemlig se hvordan kunstnere opp gjennom tiden har tenkt på døden og hvordan de ga uttrykk for dette på malerier og lignende. De fleste malerier som er utstilt på denne utstillingen stammer fra Moravia og Tsjekkia området, og mens du ser på maleriene på rad og rekke kan du også se hvordan folks tanker om døden har forandret seg opp gjennom årene.

Denne spennende utstillingen kan du altså få med deg i Czech Museum of Music i Praha og den har vært tilgjengelig siden 18 juni og vil være mulig å få med seg helt fram til 23 februar i 2015. Synes du det høres spennende ut? Du kan lese mer om utstillingen på følgende side.

Om du har lyst til å få med deg noe som er litt mer moro og spennende mens du er i Praha, kan vi varmt anbefale en utflukt til Cesky Krumlov eller kanskje en folklore middag! Kos dere i Praha!

Legg inn en kommentar